Što je astrologija i što ona izučava? Astrologija je svjetlo života!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Nije jednostavno definirati astrologiju, jer sve što dublje zalazite u materiju, shvaćate da ima još dosta toga što treba istražiti i naučiti. Usporedite je s nepresušnim izvorom znanja. Najkraće rečeno, pomoću astrologije, osoba koja se njome bavi tumači kretanja nebeskih tijela i njihovu simboliku i, najvažnije, tumači utjecaj nebeskih tijela na čovjeka.

Astrologija je svjetlo života, koje nas poput svjetionika na moru usmjerava da se držimo pravog tečaja. Astrologija nas vodi ka spoznaji i razumijevanju našeg istinskog, unutarnjeg bića koje jedni nazivaju dušom, drugi jastvom, duhom i slično. Što smo u stanju dublje zaroniti u sebe, to smo bliži svojoj stvarnoj prirodi.

Astrologija nam daruje sposobnost tumačenja karte skrivenog blaga koja nam, ako je protumačimo na ispravan način, otkriva bogatstvo koje se ne može ni kupiti ni prodati. Mapa skrivenog blaga se u astrologiji naziva natalnom kartom. Svaka osoba rođenjem dobiva svoju kartu, ili natalnu kartu, i ne postoje dvije iste na svijetu. Na taj način shvaćamo ljepotu i raznovrsnost ovog svijeta.

Istovremeno uviđamo da za sve što se događa postoji razlog i da život nipošto nije proizvod slučajnosti. Da bliže objasnimo.

U trenutku rođenja, nebeska tijela, točnije planeta na nebu zauzimaju određen položaj. Zamislite to kao zamrznut trenutak u kome se rađa novi život. Taj trenutak je kapija kroz koju duša stupa u vidljiv svijet. Taj trenutak je jedinstven, neponovljiv i događa se upravo ovdje.

Na samom početku, vidimo da život u sebi nosi inteligenciju koju tek treba ispolji, a to znači da je životu potrebno usmjerenje, jer upravo kroz usmjerenje duša otkriva samu sebe! A kako duša dobiva usmjerenje? Upravo kroz astrologiju, i to kroz tumačenje položaja planeta i aspekata u koje one stupaju, kao i kroz tumačenje simbolike kuća i znakova zodijaka.

Planete zauzimaju jasan položaj u znaku, kući iu aspektima jedna prema drugoj. Ovisno o tome koji položaj zauzimaju planeta u natalnoj karti, osoba će tjedna svog života proći kroz određene energetske obrasce koje još nazivamo karmičkim obrascima.

Međutim, astrologija nas podučava jednu izuzetno bitnu stvar, a to je da, iako svi mi prolazimo kroz određene karmičke obrasce, svi smo mi sami kreatori onog što nam se događa. Zahvaljujući našim akcijama koje smo poduzimali u prošlosti postali smo ono što smo sada, a ono što ćemo tek postati zavisi samo od sadašnjeg trenutka. Iako je trenutak našeg rođenja nepromjenjiv, fiksiran, iako se položaji planeta i aspekti ne mijenjaju u natalnoj karti, dosta toga ovisi i od nas samih. Ako nešto ne možemo promijeniti, izuzetno je bitno kako ćemo se prema tome postaviti. Naime, kvalitetu života ovisi o kvaliteti akcija koje poduzimamo, od kvalitete želja i misli stvaramo sebe i život koji želimo.

Kroz astrologiju možemo osvijestiti uspavane talente i potencijale, jer svatko od nas je umjetnik na sebi svojstven način. Ako smo svi došli na svijet da bismo ostvarili životne zadatake, ili životnu Dharmu kako bi neki to nazvali, upravo talenti predstavljaju jedan vid te životne darme koju treba ispuniti. Živeći praktično ono za što smo rođeni, postajemo sretni, ispunjeni ljubavlju jer osjećamo da živimo sebe. Astrologija nam može pomoći da svu kreativnu energiju usmjerimo u pravom smjeru, umjesto da je rasipamo unaokolo.

Dakle, da zaključimo, astrologija nam jasno stavlja do znanja da je život samo naša odgovornost i da ga kao takvog moramo prihvatiti. Onog trenutka kada ga prihvatimo, imamo mogućnost i da ga promijenimo. Natalna karta nam upravo pruža uvid u kvalitetu akcija, kao iu skup svih karmičkih obrazaca.

Planete, znaci zodijaka i kuće nisu tamo negdje gore na nebu, već u nama. Energije od kojih smo stvoreni nalaze se u dubini našeg bića i ako želimo čuti šta imaju da nam kažu, moramo pažljivo da ih slušamo.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK