Horoskopius

Što datum rođenja govori o Vama? Nije svejedno da li ste rodjeni 1.u mjesecu ili 18!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Što datum rođenja govori o Vama
1. u mesecuVi ste vođa, imate snažnu volju i volite ići svojim putem. Teško vas je pridobiti, ali isto tako kada vam je neko prirastao za srce, spremni ste to i pokazati. Imate više različitih intelektualnih sklonosti, kreativni ste i veoma dobar organizator. Čuvajte se ljubomore i dominacije nad drugima.
2. u mesecuVolite glazbu, ritam, ples, imate osjećaja za harmoniju i volite sve lijepe i profinjene stvari u životu, pa je bavljenje umjetnošću pravi poziv za vas. Skloni ste da potcenjujete svoje mogućnosti što može biti veliki hendikep u životu. Vodite računa o svom okruženju jer vas ono može oraspoložiti, ali i uvući u depresiju kojoj ste poprilično skloni.
3. u mesecuVeoma ste nadareni. Imate razvijenu maštu i bili biste dobar novinar ili pisac. Socijalni život i vaši prijatelji najvažnija su vam stvar na svijetu.
4. u mesecuVi ste čvrsti, nepokolebljivi, a ponekad i tvrdoglavi i nepopustljivi. Veliki ste radnik, sistematični, lojalni, savjesni i nikad ne odustajete, tako da se može reći da je za vas idealan svijet biznisa. Govorite istinu i onda kada ne bi trebalo, zbog toga nerijetko stičete neprijatelje. Vaša emotivna priroda gotovo uvijek je pod kontrolom.
5. u mesecuVeliki ste enuzijasta i uživate u svakoj minuti života. Svaki posao koji vas drži u pokretu zadovoljiće vaš neobuzdani temperament i ambiciju. Bilo koje polje djelatnosti koje vas dovodi pred publiku bilo bi idealno za vas. Može se dogoditi da se smirite mladi, ali vaš partner uvijek mora biti na oprezu jer vi mrzite ograničenja i sputanost.
6. u mesecuLjubitelj ste obiteljske atmosfere i vama je neophodan pratilac koji vam pruža ljubav i ohrabrenje, kako biste mogli date sve od sebe. Obdareni ste divnim glasom koji, ukoliko ga školujete, može dovesti u sam vrh ove umjetnosti. Međutim, sjajno biste se pokazali iu bilo kojoj oblasti socijalnog rada.
7. u mesecuVi ste ozbiljna, mirna, analitična osoba koja čvrsto stoji na zemlji. Uvijek težite ka perfekciji i tragate za najboljim rješenjima. Neodoljivo vas privlači znanost, ali i mistika i okultizam. Vrlo ste osjetljivi i senzibilni i dobro je što uvijek pratite svoja osjećaja.
8. u mesecuRođeni ste za sve poslove. Dobro procjenjujete, znate da balansirate i osoba ste od autoriteta. Volite moć, novac i spektakularne situacije. Da biste bili uspješni, neophodna vam je dobra organizacija u kojoj vaš sklonosti mogu doći do punog izražaja.
9. u mesecuUticaj broja devet na vaš život mogao bi vam donese česta putovanja, odnosno zanimanje u kojem bi putovanja i komunikacija bili od velikog značaja za vaš poslovni život. Imate utjecaja na ljude i velikodušni ste, ali pazite da svoju zaštitničku energiju ne trošite na potpuno pogrešne ljude. Što je vaš vidokrug širi, to ste sretniji.
10. u mesecuRođeni ste da predvodite i da budete nezavisni. Zato, ne tražite pomoć od drugih, jer upravo oni žele da se oslone na vas. Bilo koja vrsta individualnog djelovanja dobra je za vas, imate dovoljno odrednica koje vas u životu mogu učiniti uspješnim. Obavezno razvijajte i svoje umjetničke sklonosti.
11. u mesecuMorate naučiti da održavate ravnotežu, čak i onda kada su vaši nervi na rubu izdržljivosti. Držanje emocija pod kontrolom osnova su vašeg zdravlja i zadovoljstva. Unatoč vašoj natprosječnoj inteligenciji, ponekad se prepustite intuiciji da vas vodi ka neuobičajnom izrazu vaših prirodnih potencijala.
12. u mesecuVeoma ste srdačni i prijateljski raspoloženi prema ljudima koji vas okružuju. Vrlo ste praktični i posjedujete određene umjetničke talente, a vaš šarm daje vam mogućnosti da plasirate što god želite u životu. Ako u ljubavnom životu ili prijateljstvu naiđete na poteškoće, bićete obeshrabreni.
13. u mesecuMarljivi ste i radni, imate velike ambicije, te volite da organizirate druge ljude, te oni ponekad misle da ste diktatorski nastrojeni. Dobro zapažate detalje i pravilno zaključujete. Dobro bi bilo da više iskazujete osjećanja i da razvijate hobije kao što su drvena rezbarija i skulpture.
14. u mesecuRazvijena vam je i logika i mašta. Možete stvarate, ali i da razarate, moć je najjača vaša stranica. Privlači vas novo i originalno, promjene i različitosti, rizici i izazovi. Skloni ste pretjeranom eksperimentiranju, pa je preporučljivo da vježbate strpljenje i uravnoteženost da biste uspješno upravljali svojom karijerom.
15. u mesecuNajčešće bježite od situacija u kojima biste mogli dominirate, što donekle može ugroziti vaše raspoloženje i odnos prema okolini. Privlači vas sve što je dobro i lijepo i stalno ste u potrazi za osobom koja bi vam dozvolila da budete ono što zapravo i jeste. Bili biste uspješni iu oblasti umjetnosti.
16. u mesecuOvo je broj duhovnih vrijednosti. On vas više veže za spiritualne istine, metafiziku i filozofiju, nego za stvarne životne činjenice. U suštini ste perfekcionista i vrlo ste neraspoloženi ako ne dosegnete visoke standarde. Potreban vam je obiteljski dom u kojem ćete biti voljeni ali i nezavisni.
17. u mesecuVi ne volite ako u vašem životu i profesionalnom okruženju vladaju anarhija, poremećene vrijednosti i disharmonija. Ovaj dan rođenja veoma je dobar kada su u pitanju financije – vi nikada nećete biti bez novca. Bilo bi mudro da važne odluke donosite sami, a da detalje prepustite drugima.
18. u mesecuPosedujete izraženu emocionalnost koja vas privlači glazbi, as druge strane, veoma ste kritični i zahtjevni. Za vas su “kao stvorene” profesije – kritičara i pisca. Inače, proživjet život ispunjen zanimljivim poznastvima i putovanjima.
19. u mesecuVi ste po svemu rođeni ekstremista. U emocionalnom smislu, život živite na rubu ponora, as druge strane, karakteriziraju vas zapanjujući izvori imaginacije kojima uspijevate riješiti sve poteškoće. Pažljivo birajte svog životnog suputnika, jer vaš dan rođenja može vam donijeti mnogo nesporazuma u bračnom životu.
20. u mesecuVi ste osjećajna osoba. Neophodni su vam iskreni prijatelji, zaštita i udobnost, bez kojih ne biste mogli ni zamisliti život. Pokušajte emocije smjestite u razumne okvire kako biste mogli normalno da živite i djelujete. Uspjeh vam dolazi samo ako budete razvijali svoju osobnost.
21. u mesecuVolite ugodne ambijente u kojima dominiraju povjerenje, harmonični odnosi i skladne boje. Zbog čestih promjena raspoloženja, uvijek vam je potrebna ljubav i prijateljstvo. Više volite primati nego davati. Odmor provodite pasivno, najčešće u čitanju, ali volite i druženje i zabavu.
22. u mesecuOštrog ste uma, pronicljivi i čvrsto stojite na zemlji. Vrlo ste solidarni, volite humanitarne akcije i želite pomoći svakome. Ideje koje vas ispunjavaju vaši su glavni vodiči. No, za mnoge od vaših ideja treba dosta hrabrosti i kolektivne svijesti i upravo tu nailazite na prepreke.
23. u mesecuVi ste nezavisni, ponosni i odgovorni. Imate sposobnost da točno dijagnosticirati “bolest” u političkom tijelu, nekoj organizaciji ili u društvu općenito. Najbolje se slažete sa pripadnicima suprotnog spola i sa starijim osobama koje cijenite. Vješti ste u izlaganju argumenata, što pospješuje odlučnost u poslovanju i odnosu s ljudima.
24. u mesecuImate zapanjujuće mnogo energije. Spremni ste da preuzmete odgovornost u svemu, posebno unutar obitelji ili društva. Mana vam je što energija i odgovornost mogu vas navedu na ubjeđenje da jedino vi znate što je dobro. Možda biste bili najuspješniji u oblasti medicine i obrazovanja.
25. u mesecuIntuitivna ste i darovita osoba, ali često nedovoljno shvaćena u svojoj sredini. Uspjesi su ono što hrani vašu taštinu i što vam život čini osmišljenim, ali da biste to postigli, morate se oslobodite depresija. Potrebno je da osjetite atmosferu malog mjesta da biste bili sretni i uspješni – tada biste došli do punog izražaja.
26. u mesecuDom i obitelj su vam najvažniji. Veliki ste entuzijasta u započinjanju svakog novog projekata, ali ne i kada je riječ o njihovom završavanju. Vrlo ste ponosni, pa je bolje da ne ulazite u brak prije nego što dobro ne upoznate budućeg partnera.
27. u mesecuVaša veza sa nadrealnim i metafizičkim je veoma jaka, a dan na koji ste rođeni vezuje vas za mistiku i filozofiju. Negativna crta vaše ličnosti leži u tome što, kada vam poslovi ne idu od ruke, padate u stanje melanholije. Skloni ste književnosti i umjetnosti.
28. u mesecuDominanti ste i samostalni, te bi bilo dobro da radite na svom projektu ali u okviru neke ugledne organizacije. Imate dovoljno mašte, lucidnosti i upornosti dovršiti svaku započetu stvar. Sloboda je veoma važna u vašem životu, ali nije dobro da u tome pretjerujete. Izuzetno vas privlači sve što je neobično i nesvakidašnje.
29. u mesecuU numerologiji vaš dan rođenja, rekli bismo, igra veoma važnu ulogu. To je dan koji vas može dovesti pred publiku, jer ste vi idealista sa osobinama velikog vođe. Međutim, često ste skloni promjenama raspoloženja. Za vas je dobro uvijek “vrlo dobro”, a loše uvijek “veoma loše”. Živite na emocionalnoj klackalici tako da vas nije lako pratiti.
30. u mesecuRođeni ste maštar. Dramaturgija ili književnost pravi su izazovi i na tim poljima se najviše možete iskazati. Nikad se nemojte prisiljavati da radite rutinske i jednolične poslove. To bi moglo ubiti vaš životni polet. Naučite biti strpljivi i nemojte trošiti energiju na nebitne stvari – to će vas uvijek vući natrag!
31. u mesecuLudi rođeni 31. u mjesecu u prvoj polovici života uglavnom su uporni, tvrdoglavi i neskloni bilo kakvom opredjeljenju ili kompromisu. Imate izraženo interesovanje za lijekove i ljekovito bilje, te se u vama krije želja za medicinom u čemu biste i bili najbolji. Izvor: Ljepota i zdravlje

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK