STIL OBLAČENJA VAS OTKRIVA: Evo što voli nositi svaki HOROSKOPSKI ZNAK

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Tko regiji kom horoskopskom znaku, može prepoznati i po stilu, načinu odijevanja i bojama koje dominiraju u garderobi, tvrde astrolozi. Evo što koji znak voli.

Ovnovi obožavaju crvenu boju u svim nijansama i kombinacijama. Čak i ako nose crno-bijelu kombinaciju uvijek imaju crveni detalj. Vole i male torbe u boji zlata jer vole biti primijećeni.

Bikovi uglavnom imaju lijep vrat pa rado nose krupne ogrlice, neobičnih oblika koje ističu dekolte. Printovi i štrafte na garderobi, kao i obuća sa platformom su, također, dio njihovog imidža.

Blizanci dolaze do punog izražaja ukoliko nose optičke dezene. Pristaju im krugovi, kockice i zvijezde, a od boja najviše žuta, crna ili plava.

Rakovi obožavaju širi spektar boja, ali morskozelena čini da sijaju. Top bez naramenica, istočnjački dezeni i maksimalistički printovi daju pun izražaj njihovom izgledu.

Lavovima je fetiš raskošna kosa, pa je umjesto šeširima ukrašavaju ukosnicama i rajfovima ili prave lokne. Obraćaju pažnju na detalje, posebno na efektne široke remene koji ističu struk, kao i elegantne cipele sa punom petom.

Djevice se poigravaju i bojama i dezenima. Najviše im pristaju karo printovi, široki pojasevi i visoke platforme na cipelama i sandalama.

Vage bi trebali u svakoj sezoni imaju poneki print komad ili detalj. Pink boju mogu dopune geometrijskim oblicima, kao i izraženim cvjetnim dezenima.

Strijelci vole eksperimentirati i rado mijenjaju boje, dezene i stil oblačenja. Pristaju im najrazličitiji printovi i štrafte. Kremaste bakrene boje šminke dodatno ističu njihove atribute.

Jarčevi se najbolje osjećaju u mirnim tonovima, premda bi trebala nositi više neutralnosivu i srebrnu. Uglavnom su svedeni i karakterni i kada je izbor garderobe u pitanju.

Vodenjaci u svojoj lepršavosti prave najradikalnije poteze u odabiru modela, dezena i boja. Iako im dobro stoje gotovo svi dezeni, fokus bi trebalo da im bude na crno-bijelim kombinacijama.

Ribama se pripisuje ženstvenost, pa uglavnom vole drago kamenje i efektan nakit, a od boja tirkiznu.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.