Horoskopius

stacionarni Jupiter

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Jupiter je započeo stacionarnu fazu ka 13 ° Lava. Za početak je od izuzetnog značaja napomenuti da će se određena blaža simbolika retrogradnosti ispoljavati i kada se Jupiter kreće direktno sve dok ponovno ne dođe do 22 ° stupnja, s kojeg je krenuo retrogradno. U ovom intervalu je planet u “sjeni”, i činjenica je da i dalje ispoljava određene negativne karakteristike.
Svrha Jupiterove retrogradnosti je revizija tema kojima on vlada u vašem LIČNOM natalnom horoskopu, i aktivirajući natalne aspekte. Ponovno proučavanje ovuih tema, potencijala i prilika donijelo je nešto svježiji i kreativniji pogled na iskustva i šanse za prevladavanje, što podrazumijeva i jačanje samopouzdanja. Sada su sve prisutnije i situacije jasne spoznaje dogadjaja iz ljeta 2012. i pronalaženje novog mira u razumijevanju prošlosti i dogadjaja koje ste prevazilazili u ovom trogodišnjem ciklusu.

Sam 13 ° Lava ima simboliku utišanog uma koji sumira krizna stanja i radosti u periodu koji je za vama, integrišići sve u cjelinu svijesti o sebi što omogućuje da razdvojite mudrost od izazova i trijumfa kroz kontemplaciju prošlosti i sadašnjostui nježno umirujući u viziji budućih dana.
KLJUČNA RIJEČI ovog stupnja su “Spokojno sjećanje” ili RETROSPEKTIVA, prisutna je potreba za ponovnim proživljavanjem iskustava kroz sjećanje, i dostizanje savršenstva u vještinama kroz nove izazove koji nose svjež potencijal za samopotvrdjivanjem.

Stoga je faza stacioniranog JUPITERA spokojna i dosta tiha, jer prije svega pruža priliku da spokojno sagledate stare izazove na potpuno novi novi način. I ponovo razmislite SADA da li se zapravo vrijedi posvetiti rješavanju.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM