ŠTA KRIJU OD VAS: Vaga je tako slatka, a ŠOKANTNA, a bolje da ne znate o čemu ŠKORPION MAŠTA

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Da ne bude poslije, “jao nisam znao”.

Svaki horoskopski znak ima neke svoje bubice ali i “krupnije” stvari. Da ne biste bili iznenađeni nekim njihovim odlukama i ponašanjem, informirajte se na vrijeme kako biste znali što očekivati.

Ovo su najčešći načini na koje šokiraju horoskopski znaci:

OVAN
Šokira vas svojom brzopletošću, nestrpljivošću i prezirom prema bilo čijim savjetima. Ako i uspije izdržati dvije minute i sasluša te vaše “baljezgarije” o diplomaciji, opet će uraditi po svome.
A tek poslovnim partnerima koji glume da su neke “face”, ima da saspe u lice sve što o njima misli, pa šta bude. Ako ste se “napirlitali” za večernji provod sa Ovnom, šokiraće se kad vam otvori vrata u trenirci, s odvijačem i osiguračima u jednoj, a pivom u drugoj ruci. Pa što, nije smak svijeta, stići ćete na tu premijeru.

BIK
Šokiraće vas svojim glavnim adutima – ustrajnošću ili sporošću (ovisno od situacije) i upornošću ili tvrdoglavošću. Opet ovisi od situacije. Danima, pa i mjesecima čekate na nešto što vam je obećao, jer kad se ulijeni, teško ga je pokrenuti, a kad se “razvredni”, radi kao manijak. A tek kad vam u nekoj kafani otvori dušu i prizna da ste mu tiha patnja, ostat ćete u šoku. Još ako radite u medijima ili nekim važnim institucijama, nema vam spasa, jer se Bik tada totalno raspameti.

BLIZANCI

Počinju vas šokiraju vrlo brzo, pošto su vas osvojili, onako šarmantni, pričljivi, informirani, načitani, neposredni, inteligentni. Međutim, iste te osobine preobraze vašeg Blizanca u osobu koja usta ne zatvara, govori šatrovački, spava s mobitelom ispod jastuka, “blene” u TV, dok vi izvodite malu modnu reviju donjeg rublja samo za njegove oči. Vrhunac šoka je kad mora preparkira automobil, baš kad treba promijeniti voda za kanarinca ili očisti filter na stroju za sudove.

RAK
Dok mislite da se vaš Rak satire od posla, on se javlja s nepoznatog broja (ispraznio mu se mobilni) iz neke kafane gdje s prijateljima daje oduška sebi, jer se tog dana vrijeme promijenilo bar pet puta, au novinama piše da se ozonska rupa proširila . Odbili su mu čekovnu karticu u samoposluzi, baš kad je htio kupiti nešto za kuću, a rođaci ga smaraju cijeli dan. Baš se iznervirao, ali nije htio vas opterećuje, kad ste ionako već u šoku.

LAV
Bolje se upitajte čime vas vaš Lav neće šokirati, jer je spreman na «velika djela», naravno u svoju korist. I za svoje zadovoljstvo koje će gledati podijeliti s vama, ali pošto vi niste nikad tu, kad on dobije pozivnice ili karte za neku modnu reviju, filmsku ili kazališnu premijeru ili teniski meč, tko vam je kriv. Pa, on sigurno nije, iako će vas šokirati, kad vam ženski Lav priopći da na ljetovanje ide s prijateljicama, a muški da s društvom putuje na festival piva.

DJEVICA
O, ume ona itekako šokirati, onako otmjena, suzdržana i sva racionalna. Od te racionalnosti dođe vam da se šokirate, ali pošto znate da tu nije kraj, onda se tješite kako razum vaš Djevice koja vas spušta na zemlju svaki put kad previše uzlepršate, čuva i vas, primjerice od nepromišljenih postupaka. A šta ćemo sa osjećajnošću? I s njom će vas Djevica iznenaditi, pogotovo ako se oduševite, zato što je popravila interfon ili napravila ručak da prste poližete. Gledat će vas ravno u oči dok je hvalite, jer je dočekala svojih pet minuta.

& Nbsp;

VAGA
Tako slatka, a tako šokantna, da ne povjerujete svojim očima, ali već ste od nje čuli dok vam je cvrkutala preko telefona da vam je ispraznila račun u banci, jer je vidjela fenomenalne cipele. I torbu. I poneki modni detalj, pa oduvijek je bila u trendu, takva vam se i dopala. A sad se bunite, baš ste nezahvalni, skoro da ne zaslužujete biti njezin partner. Ali, i tako nadurena, vaša Vaga vas toliko voli, da će vam oprostiti, pogotovo tako šokiranom.

ŠKORPION
Iako bi voljela da svima tresne istinu u lice (posebno onima koji joj nisu ni do koljena), neće ona da šokira vas koga voli, nego sve druge oko sebe. Doduše, činit će to tako suptilno, tako vješto, da će svi od nje ovisiti iu njoj tražiti spas, a ništa joj neće moći. Ako biste zavirili u svijet njezine mašte, šokirali biste se kada biste shvatili da vaša Škorpion sanja o vremenu kad je bila mlada i nije imala ništa, ni karijeru, ni novac, ni onaj džip u garaži, a bila je zaljubljena do ušiju, ali – ne u vas.

STRIJELAC
Nego šta će, nego da vas šokira, ako ste njegov partner. Uostalom, niste vi bilo tko, jer ste izabrani da vam Strijelac osmišljava i uljepšava život. Adrenalin koji struji njegovim venama ubrizgava vam onog trenutka kada s njim sjednete u njegov džip ili kad poželi dijete s vama, iako bi već mogao imati unuke ili ih zaista ima. Ženski Strijelac želi nova kola, jer hoće malo putovati, mada može i avionom i to s vama, ionako je “provalila” da imate onu tajnu kreditnu karticu, a vi živjeli u zabludi da to nikad neće saznati.

JARAC
Šokiraće vas kada vam u žaru objašnjavanja i raščlanjivanja poslovnih poduhvata i novih ideja, odjednom kaže kako već godinama želi objaviti već skoro napisanu knjigu ili ljubavni roman, da nastavi da slika svoje nedovršeno platno, komponira glazbu ili kako odavno mašta dizajnirati svoju modnu liniju ili otputuje negdje s vama. Pripremit teren za odlazak na zajednički put u Pariz ili Španjolsku, rezervirat karte i raspitati se o uvjetima boravka i provoda. Ipak, jednom se živi.

VODENJAK
Može li vas jedna Vodenjak uopće šokirati? Ma, može, kako da ne može, i to kada odjednom, počne dolazi na vrijeme kući, a vi kao za inat, tog dana odustali od zajedničkog ručka i otišli da se vidite s prijateljima. Šaljete joj poruku, a Vodenjak vam uredno odgovara i vi se naravno pitate što li se iza toga krije. Ništa, Vodenjak se opružila na trosjedu ispred TV-a s “daljincem” u rukama, gleda omiljeni kviz. Mobilni ne prestaje zvoniti, podešava ga na “nečujno”.

RIBE
Šokiraju Ribe i kad djeluju konfuzno i ​​kada to jesu, ai kada se prave da jesu, pa vam dođe da ih malo prodrmate. Ali, njima je već uspjelo prodrmaju vas nekom poslovnom odlukom od koje vam se diže kosa na glavi. A poslije, ispadne da su Ribe šokirale poslovnog partnera, a ne vas koji ste malo “pobrkali lončiće” i odahnuli, pa ne brinete više. U međuvremenu, vaša partnerica Riba već je nekome zapala za oko, dok naizgled smušena muški Riba ume da zaludi prvu koja mu naleti. I tko je sad tu šokiran?

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK