Horoskopius

Spremite se za izlazak sa … Kako izgleda izlazak s Ovnom, a kako s Lavom? Kako koga osvojiti?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako izgleda izlazak s Ovnom, a kako s Lavom? Kako se koji horoskopski znak ponaša na sastanku? Kako koga osvojiti? Pročitajte u nastavku.

OVAN – Organizirajte AKTIVAN IZLAZAK

Na sastanak s Ovnom ne idite bez energije ili, daleko bilo, umorni. Bit ćete označeni kao mrtvo puhalo, i tu je kraj. Iako je to posljednja stvar koja vam možda na sastanku treba, budite spremni na sve: kilometarske šetnje, jurnjavu po gradu, natjecanje sa svim i svakim iu svemu …. Jedan potpuno aktivan izlazak, kako to jedan Ovan zove, au stvari je riječ o besomučnoj, neprestanoj jurnjavi.

Ovan će znati cijeniti vaš odabir boja u oblačenju, pogotovo ako budete nosili nešto crveno ili u nijansama narančaste i žute. Ako u razgovoru spomenete natjecanje i da u tome uživati, već ste ostavili dobar prvi dojam. Svoju kulturu pokazat kroz želju za odlaskom u muzej … vojni, naravno! Ako mu predložite i vožnju bicikla, rolera ili nešto slično, već ste na pola puta da ga osvojite!

BIK – NAPRAVITE MU VEČERU

Ljubav kod Bika probudit preko trbuha. Nikad, ali nikad nemojte to zaboraviti ako izlazite s Bikom! Ne dajte da vas zavara njihov izgled, čak i ako nisu “elegantno popunjeni”. Svejedno, oni u hrani prosto uživaju!

Odlazak na večeru, ili još bolje da je vi sami spremite, pa da poslije toga još može i malo ljudski prileći, i Bika ste oborili s nogu. Ako mu poslije toga ponudite još i neki slatkiš, Bik je samo vaš – vi ste ljubav njegovog života!

Ako se ipak odlučite za restoran s glazbom, Tisom naravno, da mu ne odvlači pažnju od hrane, a poslije toga još na karaoke gdje će moći pokazati svoje pjevačko umijeće (nema veze da li stvarno zna pjevati!), Bik će takav izlazak svakako dugo pamtiti.

BLIZANCI – PUSTITE IH DA PRIČAJU

Blizance također odvedite na večeru, pardon ne jednu, nego na više večera! Jedan obrok za Blizance zapravo i nije dobar, to mora biti večera iz više različitih cjelina. Usput, odlazak s Blizancima na mjesto gdje nema dometa i interneta potpuni je promašaj! On mora biti u stanju da pored vas komunicira i sa cijelim svojim društvom, pa i okruženjem, ma koliko to vama smetalo. Ne dajte da vas obeshrabri to što nećete moći doći do riječi, to nije bitno, bitno je da on priča. Sve – o ljubavi, kući, o poslu naročito … Od njega ćete čuti sve što treba i što ne treba. Dobra stvar je što ne morate ama baš ništa ni da ga pitate!

Ipak, kako god izgledalo, izlazak s Blizancima ne može biti dosadan. I ako, kada dođete kući, dok zbrajate dojmove, shvatite da vam od tolike priče ama baš ništa više nije jasno, ni što hoće, ni što neće, ne očajavajte. Zvat će vas ponovo!

RAK – NE Kritikujte NJEGOVU MAJKU

Ako izlazite s Rakom, odaberite neko mirno mjesto gdje ga nitko neće vidjeti. Kako god izgledao i kako god se ponašao, duboko u njemu krije se stidljiva osoba! Vrlo je moguće da će vas pozvati kod sebe kući, ali ne nadajte se previše. Nije to zato što Rak ima “loše namjere”, ma ne … To je samo zato što se on kod kuće osjeća najbolje i hoće da vas upozna s ukućanima. Vrlo je moguće da će vas već na samom ulazu dočekati njegova majka, strina, baka ili netko treći. Želite da mu se dopadnete? Ni u kom slučaju nemojte mu se zamjerite i nekoga iz “odbora za doček” prokomentirati loše, majku posebno.

Vjerojatno će vam on sam reći kako ga nitko, pa ni oni ne razumiju … Ne nasjedajte na provokaciju! Nakon lijepe domaće atmosfere i ugodnog obiteljskog okupljanja, Raku će veliko zadovoljstvo donijeti zajedničko gledanje filma. Komedija? Nikako! U obzir dolaze samo drame (ako se rasplačete, tim bolje!). U nekim drugim slučajevima dolazi u obzir i horor … (pa se vi sami vraćajte kući kroz mračne ulice). Solomonsko rješenje može biti patriotski film … koji ste već sigurno odgledali bezbroj puta.

LAV – klimajte GLAVOM

Izlazak i osvajanje jednog Lava je vrlo jednostavno. Klimajte glavom (što god on pričao), odobravajte sve što kaže, usput pohvalite njegovu frizuru čak i ako ga je kosa napustila prethodnog desetljeća. Recite mu kako mu to lijepo stoji … I on je vaš!

I kada se protiv nečega pobunite, učinite to samo zato da biste se kasnije složili s njim! Ako već izlazite, to mora biti izlazak za pamćenje. Gala mjesta, gdje će vas drugi vidjeti, to je obavezno. Ako idete na živu glazbu s Lavom, potrudite se da se ta glazba pokloni i dođe za vaš stol … koji, naravno, opet mora biti najzapaženiji u restoranu. Spremite se za skup izlazak, u svakom slučaju. Najbolje u centru grada … Nikako periferija!

DJEVICA – ZABOGA, DOĐITE UREDNI

Prvo i osnovno pravilo kod Djevice već na početku sastanka jeste da budete točni – nikako nemojte kasnite! Čak i ako ona kasni, potrudite se da to ne primijetite. Drugo pravilo, ništa manje važno, dođite uredni, zaboga. Vaše zube, nokte, ruke, odjeću … sve će to Device zagledati, pa makar vi to i ne vidjeli! I kada vam je brada puštena i kosa raščupana, to mora biti organizirano i smišljeno.

Dok šetate, kupite obavezno nešto za grickanje usput, najbolje u zdravoj hrani. Sušeno voće (raspitajte se koje najviše voli) na mjerenje! Daljnji izlazak s Djevicom može otići u dvije krajnosti, i ne pokušavajte to unaprijed procijeniti. To može biti miran izlazak, klasično upoznavanje, gdje će vas, naravno, cijelu večer analizirati i praviti vaš psihološki profil. Ali druga krajnost može biti i potpuno neočekivano, šokantno đuskanje do kasno u noć. Što je najbolje za tu večer, to morate sami procijenite i zaključite, nikako da je pitate. I nikada ne vjerujte Djevici kada vam kaže “svejedno je”.

VAGA – SAMO NE PITAJTE NJU GDJE da izađe

S Vagama morate sami isplanirati izlazak, jer se inače lako može dogoditi da provedete sate i sate odlučujući kuda ćete te večeri. Računajte da će u tom slučaju izlazak trajati bar tri tjedna. Ništa nemojte je pitate … Ući ćete u raspravu o bezbroj mogućnosti i na kraju ostati na istom mjestu.

Vagama je jako bitno što ćete obući. Sve boje na odjeći moraju biti odlično uparene, a najbolje je da pitate Vagu što će nositi, pa da se uskladite. I ako tu pogriješite, računajte da je izlazak već završen. Odaberite neko kulturno mjesto, gdje postoji i “dress code” – kazalište je pun pogodak. U svemu morate biti odmjereni i nikako i ni pod kojim uvjetima ne smijete se te večeri posvađate s nekim. Čak i ako ste u pravu, ostavit ćete dojam incidentne osobe.

ŠKORPION – MA PRESKOČITE IZLAZAK!

Sa Škorpionima je najbolje da preskočite izlazak i ih pozvati da zajedno gledate “Sirove strasti”. Tu već nije mnogo bitno što ćete obući, jer će Škorpion ionako gledati da vas što prije skine! Nije bitno ni da odete negdje na večeru, mnogo bitnije je zračiti seksualnom energijom.

Ako želite da vam Škorpion pokaže naklonost, recite drugaricama da vam puste u pravo vrijeme par SMS poruka predstavljajući se kao “bivši”. Iako će se, naravno, ponašati kao da im to nije bitno, zagrišće udicu. Ako se s nekim od prolaznika sasvim slučajno malo i potkače, Škorpioni vam to neće zamjeriti. Naprotiv, to što ste pokazali zube za vas će biti veliki plus!

STRIJELAC – Odvedi ga U ZOO-VRT

Izlazak sa Strijelcem treba započeti po danu. Njegove simpatije ćete osvojiti odlaskom na više različith mjesta, a posjeta zoo-vrtu mora biti jedna od tih. Ako usput kao slučajno obiđete i turističku agenciju, pokupite gomilu prospekata o dalekim zemljama, Strijelac će to znati cijeniti!

Obavezno ga pustite, čak ga što više potaknite, da priča o drugim kulturama, zemljama, filozofiji … Planiranje zajedničkog puta u daleku zemlju, bez obzira na to što ste prvi put izašli, Strijelcu neće djelovati čudno ili odbojno. Naprotiv, to će biti poziv za avanturu, koju Strijelci prosto obožavaju. Nikako ga ne prekidajte dok iznosi svoj filozofski stav o svemu i svačemu, pa makar to bilo i o potpuno nebitnim stvarima. Čak i ako niste vjernik, za to večer jeste! Nekakvo religijsko obilježje obvezan je mali detalj za to večer!

JARAC – OBUCITE SE U CRNO

Jarac ne voli mnogo kasne susrete, jer, zaboga, on već sljedećeg dana treba ustati za posao. A posao je jednom Jarcu svetinja, i on nikako ne može kasni ili ode na posao nenaspavan. Gledajte da vaš susret ipak padne u neki neradni dan, Jarac će biti mnogo opušteniji. Poene ćete osvojiti već na samom početku susreta ako dođete u tamnijim bojama (crno još i najbolje!). Odjenite se poslovno, jer vrlo vjerojatno je i on jedva stigao da se presvuče poslije posla. Ako uz to sam susret organizirati na nekom mjestu zatvorenog tipa, daleko od očiju javnosti, Jarac će se već od samog početka osjećati ugodnije!

Pored uobičajenog odlaska na večeru (obvezno tradicionalne kuhinje!), Organizirajte usput posjetu nekom bitnom (nacionalnom!) Povijesnom zdanju i Jarac će se ozbiljno potruditi oko vas!

VODENJAK – SAMO JE odvedite TAMO GDJE IMA INTERNETA

Ljubavni sastanak? Ma neee, vi niste ni izašli s budućim partnerom, nego s drugarom, pajtosi, pa se u skladu s tim i ponašajte. Nemojte to zaboravite, put do srca Vodenjaka vodi preko prijateljstva! I Vodenjaku je jako bitno da je odvedete na mjesto gdje je dobar internet, jer njihov telefon jedan od najboljih na tržištu i on to prosto mora koristiti!

Ako razmišljate gdje odvesti jednu Vodenjaka, biće najbolje da to bude restoran na vrhu visoke zgrade. Možda će veza s Vodenjakom iz drugarske prijeći iu emotivnu vezu, ali ako je odvojite od svih čuda tehnike i prijatelja. Zapamtite zlatno pravilo – što manje poštujete društvena pravilima i što ste buntovniji, Vodenjaku ćete biti simpatičniji! Oni autoritete baš nikako ne podnose.

Ako tijekom večeri sretne nekoga iz svog društva, sklanjajte ga odmah dok je vrijeme, inače ćete se kući vraćati sami!

RIBE – plaćamo ZAJEDNO

Kada izlazite s Ribama, obavezno računajte na malu dozu konfuzije, bar u nečemu. Nije isključeno ni da vas Ribe na sastanku dočekaju u osam iako je dogovor važio za dva sata kasnije! Ukoliko idete autom, savjet je da obavezno pogledate na kom je parking mjestu ostavljen auto. Ribe to lako mogu zaboraviti, a romantika će se tada svesti na jurnjavu za automobilom po parkiralištu.

Kad ste već došli na zakazanu večeru (sa pola sata zakašnjenja!) Obavezno pokažite i svoju emotivnu stranu. Ne zaboravite, romantika je za to večer obvezna, a plovidba brodom uz prigušeno svjetlo i svijeće – ideal. Može i splav, ali uz obvezni separe gdje vas nitko ne vidi. Poslije večere, gledajte “Titanik” ili neku drugu dramu. Ukoliko maramicu zajednički natopite suzama, Ribe će biti oduševljene!

A ako i pored suza pokažete da ste u poslu aždaja koja jede žive ljude, osim što će se isprepadati, Ribe će vam već sljedećeg dana izjaviti vječnu ljubav i donijeti zaručnički prsten!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK