Sněžná ROMANSE PUNE STRASTI: Horoskopski znaci koje čeka ZIMA PUNA LJUBAVI

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Zimski mjeseci će mnogim znacima Zodijaka biti teški kada je u pitanju ljubav, ali određenim horoskopskim znakovima će najhladniji dani donijeti puno romantičnih trenutaka i ljubavi. Neki znaci će konačno otkriti što žele, dok će drugima siječanj i veljaču donijeti puno samopouzdanja i lijepih emocija.

Hajde da otkrijemo koje znakove Zodijaka čeka velika ljubav tijekom zime.

Bik

Tijekom siječnja i veljače, sreća će igrati ključnu ulogu u vašem ljubavnom životu. Ljude koje sretnete će podići vaš samopuzdanje i moral. Zato je ovo sjajno vrijeme da vidite koliko možete otvoriti svoje srce. Što više vremena posvećujete stvarima i ljudima koje volite i koji vam pomažu u osobnom razvoju, to će vam biti bolje tijekom zimske sezone, posebno u srcu.

rak

Godina 2018. je počela punim mjesecom u vašem znaku. Intuicija će vam uvelike služiti u polju romantike, pa ćete stvoriti odnose koji će pozitivno utjecati na vas. Nije vrijeme za izražavanje uznemirenosti. Budite jasni u vezi s vašim potrebama i vidjeti tko će biti u stanju da se dovoljno izdigne i ispuni vam sve želje.

Lav

Što stvarno želite? Nije vrijeme nastaviti ulagati u odnose koji ne napreduju i koji vas ne ispunjavaju, ali također nije dobro vrijeme da pustite da vaš ego vlada. Snaga je u vašem znaku, kao iu vašem ponosu, a ove dvije stvari mogu biti upravo ono što vam treba – ili ono što će vas dovesti do propasti. Pa, slušajte svoje srce i intuiciju i potražite ono što vam zaista treba. Bit ćete iznenađeni rezultatima.

strijelac

Iskustva koje ćete doživjeti ove zime pripremit vas za velike promjene u seksualnom i ljubavnom polju. Obratite pozornost na sve one stvari koje vas čine nesigurnim, paranoičnim i nestabilnim, kao i one koje vam donose suprotne, pozitivne stvari. Kada doživite ovu jasnoću, vi ćete znati u kojem smjeru morate kretati u odnosu na ljubav.

Vodenjak

Možda osjećate da niste raspoloženi za flertovanje … I to je u redu. Iskustvo iz posljednjih nekoliko godina naučilo vas je da poštujete svoje želje i potrebe. Ali, također vas je naučilo kontrolirati samo stvari koje možete kontrolirati i da se ne brinete o ostatku. Zbog toga ćete ove zime brzo pronaći način da se zaljubite i izgradiće vezu koja vam zaista odgovara.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.