Horoskopius

Sličnosti i razlike između znakova zodijaka-Svaki od znakova zodijaka nosi u sebi djelić svemira!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Osim što volimo pričati o svakom znaku zodijaka pojedinačno, npr. kakvi su Ovnovi ili kakve su Djevice, da li ste se zapitali krije li se nešto mnogo dublje u uobičajenim nazivima astroloških znakova? Možda je u pitanju mudrost svemira kroz koji on stvara život?

Da bi se znakovi zodijaka razumjeli na ispravan način, neophodno je reći da se iza svakog od njih nalazi određen vid energije. Energija znakova vibrira određenom frekvencijom čiji učinak možemo vidjeti u ovom svijetu. To vam je kao kada osjetite neku osobu i za nju kažete kako zrači pozitivno, a nekog samo pogledate i kao da se kišni oblak spustio na vas. To je upravo zbog toga što osjetite energetski obrazac od koga je druga osoba sačinjena.

Upravo ista stvar je i sa znacima zodijaka. Svaki od njih vibrira sebi svojstvenom energijom, pri čemu svaki od njih predstavlja jedan stepenik u evoluciji svemira. Svaki od njih nosi u sebi određeni energetski obrazac i oni su neophodni kako bi život mogao postojati.

Ljudi su skloni ističu pozitivne strane jednog znaka, dok s druge strane napominju sve negativne karakteristike nekog drugog znaka. Upravo zbog toga nastaju poznate podjele poput onih da su Lavovi najbolji od svih, a Škorpioni jako nezgodne i da ih treba izbjegavati. Ovakva podjela je besmislena pošto ona proizlazi iz nečijeg osobnog iskustva. Osoba koja na ovaj način hvali Lavove sigurno je imala pozitivna iskustva sa ovim znakovima ili je i sama rođena u ovom znaku. Međutim, Škorpioni su joj vjerojatno bolna točka iz nekog razloga, zbog čega se prema njima razvio animozitet.

Izvan okvira ljudskog uma ovakve podjele nemaju nikakve veze sa stvarnošću. Zaparvo one ne bi smjele ni postojati u ljudskom umu, ali podložnost subjektivnom mišljenju ume da napravi neke nemoguće stvari itekako mogućim.

Svaki od znakova zodijaka nosi u sebi djelić svemira. Upravo zbog toga nemoguće je praviti razliku između različitih znakova i stavljati jedan na prvo mjesto, a drugi na posljednje. U njima je sadržana raznovrsnost i ljepota života. Dakle, nemoguće je životu dodjeljivati ​​i oduzimati počasna mjesta. On je cjelovit, sveprožimajući i kao takav se mora i razumjeti.

Možda vam sve ovo djeluje apstraktno, ali upravo zato hajde da zavirimo gdje se to znaci zodijaka nalaze oko nas u svakodnevnom životu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK