Slabe točke horoskopskih znakova …. Rakove je najlakše iznervirati, Djevicama nikako nemojte kritizirati stil oblačenja ….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovan

Ovnovi ne vole kada im se naređuje. Svatko tko pokuša im naredi nešto ili da im priča kako nešto napraviti, neće se više družiti s tom osobom. Rijetki su Ovnovi koji vole svoje šefove. I još jedna stvar koju treba izbjegavati kod Ovnova je ta da mu ne pričate o njegovim manama.

Bik

Bikovi ne vole kada ih netko ometa dok se odmaraju, ručaju ili kada im dodirujete osobne stvari za koje su jako vezani. Ako ih prekinuti u odmoru ili ručku, oni će postati iznimno nervozni i tada je najbolje da se što prije sklonite. Često zaborave da su nematerijalne stvari ponekad važnije od materijalnih.

Blizanci

Blizanci će se vrlo lako i brzo uvrijediti ako im kažete da šute, da to što rade ne valja ili ako im kažete da su dosadni. To može uzrokovati prestanak svake komunikacije s vama. Blizanci također najviše mrze kada im govorite kako da voze tijekom vožnje.

rak

Rakove je najlakše iznervirati tako što ćete im nametnuti poslove koje nemaju veze s kućom, ljudima ili obitelji. Prosto ne vole kada nešto moraju sami, bez društva da urade. Također ako pokušate im promijenite naviku, tu ćete naići na veliki otpor gdje su moguće i prepirke.

Lav

Lavovi najviše mrze kada im se naređuje. Ne vole pričati o svojim financijama, tako da izbjegavajte bilo kakva pitanja vezana za financije. Ne podnose ljude koji se hvale, i koji se prave važni u društvu. Također i ona izreka koju svi znamo, ne diraj lava dok spava, nije za džabe smišljena, jednostavno izbjegavajte da ih budite, osim ako nemate valjani razlog za to.

Djevica

Djevicama nikako nemojte kritizirati stil oblačenja, kao i njihov raspored namještaja u kući. Ako to učinite, Djevice postaju jako osjetljive i postoji mogućnost da vam zamjere zbog toga. I ne pokušavajte im naređujete kad i gdje moraju biti – najbolje je da vam oni sami to kažu.

Vaga

Vage nikako nemojte nagovarati da kažu svoje mišljenje, oni će sami reći to kada budu mislile da je pravo vrijeme. Vage ne podnose svađe i prepirke, pa ako pokušate se svađate s njima, oni će vas jednostavno ignorirati i otići na drugu stranu.

Škorpion

Škorpioni ne vole kada im se naređuje. Ako na tome inzistirate, oni vas jednostavno neće poslušati, a može dogoditi i da urade baš suprotno od toga što vi naređujete. Ako Škorpioni povrijedite, znajte da teško praštaju, da ne vole laži i da nikad ne zaboravljaju.

strijelac

Strijelci jednostavno ne vole obveze. Oni će sami raditi kada im se radi, a ako ih tjerate da nešto urade, samo ćete pogoršati stvar. Također ne vole provoditi svoje vrijeme u zatvorenom prostoru, najbolje se osjećaju u prirodi. Također ne vole šutljive osobe.

Jarac

Jarčevi jako teško podnose tuđu neozbiljnost, jer rijetke su situacije kada su oni sami neozbiljni. Ne vole kada ih požurujete, iz jednog jednostavnog razloga: oni uvijek kasne. Zato i ne vole sastanke koji su zakazani u određeno vrijeme.

Vodenjak

Vodenjaci ne vole spore ljude koji odugovlače sa svojim obvezama. Kod Vodenjaka sve mora odmah završiti jer jednostavno ne mogu biti mirni sa saznanjem da imaju nedovršena posla. Vodenjaci smatraju da život bez stresa i užurbanosti nije život. A jedina stvar koje se boje je da ostanu sami, zato stalno moraju imati prijatelje oko sebe.

ribe

Ribe teško podnose kada ih netko ignorira. Ribe ne mogu podnijeti kada pomažu nekome, a ta osoba ne zna cijeniti njihovu pomoć i trud. Također, oni ne mogu funkcionirati najbolje ako nemaju neki cilj ili misiju. Najbolje je da im ne smetate dok nešto rade, jer ih to vrlo lako iznervira.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK