Škorpion / Vodenjak-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Pobuna, otvaranje, duhovno savršenstvo, osjetljivost na ljudske probleme i vitalnost svojstveni su osobama rođenim u ovoj kombinaciji, koje su sposobne da se vinu do višeg stupnja vladanja svojom osobnošću i utjecati na druge svojom intuicijom, pa i da mijenjaju svijet u kojem žive, makar se radi toga morale mijenjati i one same, zamijeniti strepnju optimizmom, egoizam velikodušnošću. Energija ih upućuje ka djelatnostima duha, dok im poznavanje psihologije bližnjih otvara vrata ograničene ili opće popularnosti.

Ovo je ličnost koja djela i misli pod pečatom originalnosti: ekstremna originalnost, koja se teže sreće u drugim kombinacijama znaka i podznaka. Riječ je o otvorenoj i spontanoj prirodi, spremnoj da ostvari svoje ideje na direktan način, jednostavno i angažirano.

Na ovakve ličnosti ne moze se ni na koji način utjecati. One imaju razumijevanja i tolerancije za druge, ali ne mogu im se nametati pravci i ideje koji nisu njihovi, ne smije ih se kritizirati … Propisi ih žuljaju i za ravnotežu im je potrebna velika tjelesna i duhovna sloboda – imaju veliku potrebu za prostorom i kretanjem. To su dežurni buntovnici, vječni revolucionari koji vole sve što je zabranjeno, nisu konformisti i spremni su ući u kampanju protiv nepravde.

Pretjerano su neovisni, nemoguće ih je zatvoriti u kavez, i zalažu se za potpunu slobodu. To su ekscentrici koji su spremni na sve samo da bi dokazali da se razlikuju od drugih. Ipak znaju da u potpunosti preuzmu odgovornost za svoj način delanja. Ovakav stav, međutim, uzrokuje ponekad vrlo kruto ponašanje, što može izazvati oštre unutarnje sukobe, koje je teško razriješiti …

– Vi ste dinamični, nekonvencionalni i avanturistični. Vjerojatno živite intenzivnim, brzim životom. Drugima možete izledati čudno jer dosta često mijenjate raspoloženja. Djelujete samouvjereno, a kada postanete zreli odišu atmosferom: “Ako Vam se dopadam, baš lijepo – ako Vam se ne dopadam nema problema”. Međutim, Vi to zapravo ne mislite. Samo uživate biti drugačiji, čak se ponosite svojim individualizmom. Ponekad ste ekscentrik koga ne brine što drugi misle – idete ka vlastitim ciljevima na svoj način.

Možete biti i buntovni – ali uvijek s “razlogom”. Riječ je o Vašem “razlogu”. Imate dovoljno osobne privlačnosti privući druge ljude, i oni će često prihvatiti čak i onakvo ponašanje kakvo kod drugih ljudi ne bi tolerirali. Vrlo ste napredni u svojim razmišljanjima. Oko Vas uvijek lebdi dašak misterioznog i jedinstvenog – volite neobične i daleke stilove. Uporni tragalac, imate strast za znanjem i ambicije da otkrivate nepoznato. Često zbog toga zaboravite da treba živjeti i privatni život.

Imate veliku potrebu za orijentacijom i sredinom u kojoj ćete se izraziti, za bližnjima sa kojima ćete se identificirati da bi ojačali svoju osobnost. Ukoliko u blizini imate bića koja Vas razumiju, vole i znaju što znače odricanja, sve će ići kako treba. Ukoliko je suprotno (što je vjerojatnije), dobit ćete svoju slobodu uz mnogo lomova. Povedite računa o svojoj sklonost da šokirate ostale …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK