ŠKORPION-Tarot horoskop za veljaču / veljaču-tarot karte mjeseca

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kad se kočija pojavi u uspravnom položaju, govori o tome da imate sve što Vam je potrebno da prevladate sve prepreke koje Vam se nađu na putu. Uspjeh koji postižete je rezultat Vaše sposobnosti obuzdati svoje nesvjesne nagone. Što više napora uložite u to, to će uspjeh biti veći. Neophodna Vam je samodisciplina. Sada je vrijeme da ostanete fokusirani i posvećeni razriješavanju svojih unutarnjih konflikata. Možda Vas nervira to što se stvari sporo odvijaju i zato je neophodno strpljenje. Ako dovoljno pričekati, stvari će se završiti u Vašu korist. Ako situacija nejasna u bilo kojem smislu, to može usporiti napredak. Najbolje je da se koncentrirate na ono što želite. Vjerojatno je da će se na poslu naći osoba koja će raditi protiv Vas, pazite na to da obuzdate agresiju i nemojte toj osobi davati mnogo pažnje. Posvetite se tome da posao obavljate ispravno, kolege će Vaš trud vidjeti i nitko Vam neće uspjeti nanijeti štetu. Ova karta također može predstavljati i putovanje. Na financijskom planu stojite vrlo dobro. Ukoliko imate dugova, sada je pravo vrijeme da ih vratite.

LJUBAV
U obrnutom položaju kralj štapova može predstavljati osobu koja je netolerantna, nestrpljiva i uvjerena da je uvijek u pravu, kao i autoritativnu figuru punu egoizma. U ovom slučaju, možete se naći u situaciji u kojoj će takva osoba pod svaku cijenu tjerati po svom i možda ćete biti prisiljeni branite svoje stavove. Sa druge strane, možda je potrebno razmisliti o svom ponašanju, jer ova karta može predstavljati naše akcije koje su bezosjećajne ili čak i tiranske. Važno je da ne namećete svoje stavove drugima, jer Vas to može dovesti do potpunog udaljavanja od osoba koje Vas okružuju. Ako Vaš partner pokušava Vas kontrolira ili manipulira, branite svoje stavove. Morate razviti jači osjećaj neovisnosti. Ako ste slobodni pripazite da ne budete privučeni egoističnom osobom koja ima veliku potrebu za moći i jako je netolerantna!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK