Škorpion / Strijelac-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ova kombinacija Škorpiona i Strijelca odrazila se prilično komplicirano na Vašu osobnost jer su to dva znaka čija se značenja umnogome razlikuju. To je uzrokovalo time da ponekad želite izaći iz sebe, da se otvoreno suprostavite svemu što Vas muči, prijeći granice i samog svijeta, ali za to kao da nemate dovoljno snage. Vi, uglavnom, uspijevate usmjerite svoje interese i misli na probleme i najvažnija pitanja trudeći se da se držite dalje od teškoća i obveza koje nosi svakodnevni život ali sve to zajedno zahtijeva mnogo snage, energije, potencijala …

S jedne strane, Vaša izražena potreba za neovisnošću, a s druge, pojačana posesivnost, najbolje se manifestiraju kroz pobune i proturječnosti kojima ste skloni. Te dvije osobine preovlađuju i sukobljavaju se u Vama, a ona Vaša jedinstvena, osobina da često skrivate svoje namjere, ne pokazujete uvijek svoju volju, često iznenađuje druge činjenicom da su Vaše snage gotovo uvijek u proporciji s iskušenjima i teškoćama trenutka. Posjedujete, dakle, realnu sposobnost dozirati svoje mogućnosti. Vaše ambicije vezane su za sadašnjost i konkretno, ali – ponekad kao da ne birate sredstva da bi došli do cilja.

Vi ste biće aktivno, tajanstveno, suptilno i duboko. Vidite daleko, sračunava i smišljate, a zatim se angažirate do kraja nastojeći steknete neki oblik moći nad bićima i stvarima. Ali unatoč prilikama, vrlo ste osjećajni i romantični, kao prijatelj vatren, kao neprijatelj opasan, rafiniran, pokvaren. Čistoća i perverznost su na ratnoj nozi u Vašem duhu. U njemu se bez predaha sukobljavaju snage građenja i snage rušenja. Uvijek ste u obrambenom stavu. Imaginacija, često mračna i negativna, uzrok je mnogih Vaših problema i pogrešaka u prosuđivanju.

Nije Vas nimalo lako poznavati, jer mnogo toga leži prikriveno ispod površine. Često djelujete kao veoma spokojna i jednostavna osoba, au suštini ste izuzetno komplicirano ljudsko biće, daleko osjetljivije nego što to pokazujete. Imate snažnu volju i rezervisani ste, drugima ulijevate poštovanje i skloni ste da stvari sagledavate u cijelosti, do samog dna. Morate se međutim čuvati svog sarkastičnog jezika, koji može odvraćati druge ljude od Vas …

Vaša snaga sastoji se u moći regeneracije, u stanju ste da nadvladate svako iskušenje. Istina, njih će biti mnogo ali to ne treba Vas obeshrabruje. Samim tim sto ste Škorpion u horoskopu bit ćete često u prilici da se nosite s problemima. Ipak, Vaš podznak Strijelac i njegova vladajuća planeta Jupiter pomagat Vam u tim situacijama. Treba znati i ovo: uzrok svih naših problema krije se u nama samima, ali Škorpion se tu ističe više od ostalih znakova.

Dubina psihe uzrok je mnogih Vaših pretjerivanja, često vidite nepravdu i tamo gdje je nema, isto tako teško se zadovoljavate postignutim, uvjereni ste da možete više i bolje. Treba vježbati na konkretnoj stvarnosti kako biste saznali koliko možete. Ali, Vaša strahovanja imaju neke realne osnove i nisu za odbacivanje, posebno kada je riječ o Vašoj zdravstvenoj situaciji …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK