Horoskopius

Škorpion / Škorpion-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Svijet kojem teži ličnost rođena u ovoj kombinaciji je … njezin svijet u kojem je ona apsolutni vladar, daleko od miješanja drugih ljudi. Izražena introverznost, okrenutost svom unutarnjem životu i samoj sebi je opasnost koja se krije u ovakovom stavu, ali istovremeno introverzija koja ne sprečava ličnost da se suoči sa stvarnim životom, uz nevjerojatnu energiju, čak i kad nesvjesno uvijek ostaje isključivo na polju vlastitih interesa, iz kojih su isključeni čak i najbliži.

Tipičnom Škorpijom vlada erotizam, progoni je misao o smrti i genetski je obilježena porijeklom. Njezinu već snažnu ljubav prema životu još uvećava duboka egzistencijalna strepnja. Živjeti intenzivno, aktivno, grozničavo – za nju je način borbe protiv tjelesnih i duhovnih slabosti i sredstvo kojim psihološki odlaže posljednji čas.

Dupla Škorpion uživa samo u složenim situacijama, iu skoro melodramatičnoj atmosferi, pretjerujući u svemu. Razvijeno osjećanje za apsurd može katkad i da je obeshrabri, ali je češće potiče da izaziva sudbinu i budi u njoj želju da savladava i najveće teškoće. Instinktivno je agresivna, ali ta agresivnost može nauditi njoj samoj isto koliko i drugima; njen ubod jeste djelotvoran i lako može uništiti neprijatelja, no isto tako može izazvati i vlastitu propast.

Neiscrpno plodna, djelatna, proizvodna i gladna samopotvrđivanja, Škorpion – Škorpion je naročito sklona da se poigrava s autoritetima ne bi li se pokazala superiornijom od njih. To je izraziti individualist, kadar da jednako snažno i voli i mrzi, ponekad opsjednut sumnjom i spreman zauzeti oštar, gotovo neumoljiv stav. Ovo strasno biće posjeduje veliku snagu koja hipnotizira i koja mu omogućava da zgrabi plijen! …

– Nije Vas nimalo lako upoznati, jer mnogo toga leži prikriveno ispod Vaše površine. Često djelujete kao veoma spokojna i jednostavna osoba, au suštini ste izuzetno komplicirano ljudsko biće, daleko osjetljivije nego što to pokazujete. Imate snažnu volju, pomalo rezervisani, drugima ulijevate poštovanje i skloni ste da stvari sagledavate u cijelosti, do samog dna. Vi ste najintenzivniji i najmisteriozniji od svih ostalih Škorpion. Unutarnji život i metafizički smisao za Vas je od velike važnosti.

Vi birate sve ili nista. Ništa ne radite polovično. Dopadaju Vam se zamršene situacije u kojima možete dokazati svoju pronicljivost. Ono što Vas privlači je – moć, traženje nje, što god da radite. Morate se, međutim, neprekidno čuvati svog sarkastičnog jezika, koji može odvratiti druge ljude od Vas. Postavljate mnogo pitanja, tražite da uspostavite razmjenu s drugim ljudima, ali razmjenu psihičkog tipa, no to Vam ne ide uvijek od ruke zato što ste Vi sami ispunjeni strepnjama i inhibicijama koje Vas ponekad jednostavno paraliziraju.

Seksualnost Vam je gotovo pretjerano izražena. Pripadnike suprotnog spola privlačite bez previše utrošenog truda. Vodite računa o svojim mazohističkim ponašanjima u ljubavi ili riskiramo da se samouništite ako naiđete na nerješive konflikte …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK