Škorpion / Rak-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Sklonost ka introspekciji, ka istraživanju labirinata unutarnjeg života dostiže vrhunac kod ove sprege dva Vodena znaka, jednog kardinalnog (Rak) i drugog Fiksnog (Škorpion). Ovo je idealna kombinacija senzualne strasti i idealizovanih osjećaje. Ali, ovo je i nemirna priroda, obuzeta svojim snovima, suočena s prividnim protivrečnostima stvarnog i zamišljenog.

Razapeta između odbacivanja superiornosti i želje da se uzdigne, ovo je ličnost predana snažnim osjećajima. Ako pusti na volju svojoj agresivnosti, ona se pita je li to mudro i ima tendenciju da se povuče; ako pokuša ovlada drugima, sputavaju je obziri; ako se prepusti intuiciji, plaši se da je ona ne uzme suviše pod svoje; ako ne uspije usmjeri ličnost, vreba je neravnoteža. Ovo je dakle, prijemčiva i misteriozna, priroda, krajnje intuitivna, maštovita … i veoma osjetljiva na impresije iz vanjskog svijeta.

Snaga dvije prirode u ovoj kombinaciji otkriva drugima nemire njene duše. Ovakva ličnost je tajanstvena i prije oprezna, bistra, sanjalačka i nije je nimalo lako nadmudriti. Intuitivna i pronicljiva, ona stalno analizira sebe, ispitivački promatrajući druge. U njoj latentno postoji iskušenje za nečim dalekim, nedokučivim. Iako zrači pojačanim magnetizmom, misteriozna je, teška za upoznavanje i sklona neprestanom bježanju od stvarnosti.

Često prepredena i žilava, ovo je pretežno introvertirana ličnost, koja je ipak sposobna uvijek nađe nove puteve u borbi za osvajanje uspjeha, ukoliko se ne utopi u svojim unutarnjim patnjama. Tim prije, što je podupire neobično oružje – memorija, vrijedna i nezamjenjiva pomoć u osvajanju ne samo materijalnih pozicija već i zavidne intelektualne neovisnosti …

– Vaša egzistencija je u velikoj mjeri pod utjecajem obiteljskih slika iz prošlosti. U Vama se mogu naći neki daleki strahovi, arhaični, u traganju za djetinjstvom. Vi ste mirniji, stidljiviji i osjećajniji nego tipični predstavnik Vašeg zodijačkog znaka Škorpiona. Uživate u romantičnim i neobičnim događajima. Raspoloženje Vam je puno uspona i padova i dešava Vam se da se zapletete nekim emocionalnim situacijama.

Skloni ste neujednačenom, skokovitom ponašanju i unutrašnjem nezadovoljstvu, jer Vam se uvijek čini da jednu stranu svog bića niste zadovoljili. Vi privlačite druge koji u Vama osjećaju fascinantan svijet, koji je pomalo problematičan ali zato neodoljiv. Imate odličnu intuiciju pri ocjenjivanju ljudi i ona Vam pomaže riješiti gotovo svaki problem.

Vi ste biće misterije i sjene. Puni ste mašte i ponekad živite u jednom čudnom i nestvarnom svijetu, daleko od realnosti. Emocije su Vam veoma jake, vrlo ste osjetljivi iu svakoj situaciji pokušavate se zaštitite. Tajanstveni, u dubini duše, umjetnik i kreativac, imate pokatkad maštu koja je plodna ali i morbidna.

Strah od ismijavanja ili kritike, ponekad Vas čni diskretnom, diplomatične i konvencionalnom osobom. Vodite računa o svojim eventualnim ponašanjima koja mogu biti mazohistička i sadistička … ili autosadistička. Izbjegavajte da svoje želje smatrate stvarnošću, da imate iluzije o sebi ali io drugima …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK