ŠKORPION-Poslovni horoskop za 2021 godinu iz kuta vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ponekad su velika upornost, ustrajnost i izgaranje najsigurniji put do uspjeha. Pozitivni rezultati, priznanja i različiti vidovi poboljšanja stižu u oscilacijama. Očekuje Vas razdoblje afirmacije kada ćete imati priliku započeti nešto novo u svom poslovanju ili provesti neke važne odluke u razdoblju od veljače mjeseca. Važno je da imate dovoljno samopuzdanja, kao i da prihvatite izazove koji će Vam donijeti mogućnost napredovanja na profesionalnoj i statusnoj ljestvici od 20. travnja do 01. lipnja, zatim posebno u razdoblju od rujna i od listopada mjeseca do kraja godine. Nakon definiranja nekih poslovnih dogovora ili statusa, situacija oko Vas će se značajno promijeniti u smislu različitih olakšica, napredovanja i privilegija koje ćete dobiti u drugoj polovici godine. Obratite pozornost na razdoblje od 26. lipnja, kada za Vas počinje razdoblje pozitivnih probražaj, uspjeha i sreće na svim životnim poljima.
Ovo je godina kada će vaši novi projekti ugledati svjetlost dana. Udružite se sa svojim napora i posvećenosti i pustite da vaš ambicije dobiju nova krila. Bolja komunikacija bi bila ključna riječ u oblasti karijere za ovoj period vašeg života. Neke promjene u vašoj karijeri zahtjevaju i velike promjene u vašoj rutini. Financijski učinak biti bolji kako godina bude odmicala. Godišnji horoskop za Škorpiju 2021. pokazuje da će ova godina donijeti balans na svim poljima. Bit će vrlo uspješnih poslova, a produktivnost bi bila bolja kada bi mentalna snaga pokrenula volju na više akcije. Jupiter će vas potaknuti da želite promijeniti neke stvari, da vam zaista promjena bude neophodna. Zato, ako ste nezadovoljni, promijenite nešto. Vrijeme je da preispitate polja u kojima ne napredujete i da riskirate pokrenuti stvari na bolje. Astrološka prognoza za Škorpiju u 2021 godine nije optimistična. Štoviše, zvijezde vam najavljuju neposredne teškoće. Naravno, razlog za to je poznat, to je judski faktor. Škorpioni neće izbjeći svađe, nesporazuma, problema s kolegama ili partnerima. Međutim, ako Škorpioni mogu ponosno proći kroz sve ove poteškoće, oni će biti u stanju da stignu značajne rezultate u 2022. Odlučni ste da se stvari odvijaju onako kako ste vi zamislili. Ako ne bude tako, smešićete se izvana, a ključati iznutra, dok ne riješite problem. Godišnji horoskop za Škorpiju 2021. pokazuje da će vam ova godina pružiti puno zadovoljstava. Stvari će zaista ići vama na ruku, posebno u pogledu veza i karijere. Dakle, osmijeh na lice i uživajte u 2021.! Horoskop za posao i novčane prihode pokazuje da će ova godina donijeti balans na svim poljima. Bit će vrlo uspješnih poslova, a produktivnost bi bila bolja kada bi mentalna snaga pokrenula volju na više akcije. Jupiter će vas potaknuti da želite promijeniti neke stvari, da vam zaista promjena bude neophodna. Zato, ako ste nezadovoljni, promijenite nešto. Vrijeme je da preispitate polja u kojima ne napredujete i da riskirate pokrenuti stvari na bolje. Vaša kreativnost će dostići vrhunac u ovoj godini, tako da možete skupiti hrabrost isprobati sve lude ideje koje vam padnu na pamet. Ove godine će za vas biti financijski dobra, zahvaljujući vašoj odlučnosti i hrabrosti da se tako nešto i postigne. Možete biti u mogućnosti zauzmete odgovornu poziciju u financija. Ako ste u financijskim problemima, sada je vrijeme riješiti ta pitanja. Budite spremni na bilo kakve pregovaraju u vezi financija. Prva polovica godine će lagano ploviti, ali u drugoj polovici možete imati financijske teškoće ukoliko ne bude o tome vodili računa. Budite spremni zaustavite val prije nego što sletite u mutnu vodu.
Financijsko stanje Škorpioni u godinu Plavog Konja će trebati pažlivog i ekonomnog odnosa. Uštednja će zauzeti glavno mjesto u 2021 godine, jedino tako Škorpioni će preživjeti ovu godinu stabilno, bez poteškoća.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK