Škorpion / Ovan-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kakav kaos nastaje iz kombinacije ova dva Marsova znaka. Snaga nametanja svoje ličnosti karakteristična za oba znaka može dostići ekstremne točke i preći u samouništavanje, ne fizičko, razumije se, ali intenzivno u očajničkom traženju perfekcije, koji na negativan način angažiraju fizičke i moralne snage ličnosti. Postoji zato u njima ogromna snaga volje, koja je baza jedinstva impulsa i čula.

Veza Škorpion – Ovan jako je obojena aktivnom, prodornom i delatnom seksualnošću, i stvara impulsivno i strasno biće, bez mnogo strpljenja i popustljivosti.

Uvijek budni smisao za kritičnost omogućuje ovoj osobi da svoje planove uspješno vodi ostvarenju, potvrđujući svoju individualnost, ali je nezavisnost duha može odvesti u pobunu; skrupulozna u akciji, mada ipak bez izrazite sposobnosti da u adekvatnoj mjeri uvažava potrebe i prava drugih, u potpunosti se angažira, ne samo umom već i živom strastvenošću koja preobražava osvajanje bilo kojeg objekta u njenu duboku potrebu. Nesavršenost, osrednjost i konformizam bližnjih smetaju joj i razdražuju je. Sukobe doživljava samom površinom kože i oštro reagira, kao da se brani od uboda nekog insekta.

Kada joj se nešto ne sviđa, ne ustručava se da to i kaže, ne oklijevajući ni potrošiti velika sredstva da bi riješila neki problem. Kada je opsjeda neka strast, ona ne provodi dane i dane u sanjarenju o onome što želi doživjeti, već naprotiv, prelazi u akciju fenomenalnom brzinom, uklanjajući one koji joj smetaju i čisteći pred sobom materijalne prepreke. Njena narav je bogata i moćna, inspirirana ogromnom vitalnošću, neprijatelj je rutinskog, snažna je i ima neiscrpni energetski potencijal. Njen život ne teče po strani od opasnosti, a iskušenja su joj neka vrsta rasterećenja …

– U osnovi ste nemirni, Vaš pristup svijetu je neposredan prije nego diplomatski. Izgleda da imate više energije no što to možete podnijeti. Imate borbenu narav i često se upustite u borbu samo da biste druge postavili na svoje mjesto. Izgledi su da nikada ništa ne radite sporo – nestrpljenje je karakteristično za Vas. Neumjereni u onome što osjećate i preduzimate, stalno ste na ivici eksplozije i samouništenja.

Takvoj prirodi, takvoj zapaljivoj naravi, koja uvijek ide do kraja, potrebni su snažni, uravnotežujući i udopunjavajući elementi da bi ublažila svoje nagone, zanos i ljubav prema akciji. Borite se za svoja uvjerenja i od onih ste koji će uložiti ogromnu energiju u ono u što vjeruju. Ne ustručavate se reći što mislite, bez obzira kome ćete stati na žulj; otvoreniji ste, s manje ograničenja i manje tajanstveni od ostalih Škorpion.

Vašoj hrabrosti ravna je samo Vaša nesposobnost da procijenite opasnosti: Vaša uvijek budna intuicija biće Vam jedini vodič. U sebi krijete mnoge agresije i unutarnje tenzije. Ljubav doživljavate kao udar groma i srljate u nju ne obazirući se na rizik. Ne gubeći vrijeme u odmjeravanju razloga, Vi ćete jurišati tvrdoglavo samo zato što je nešto, negdje u dubinama Vaše podsvijesti zadrhtalo i potaknulo Vas da krenete u akciju. Potrebno Vam je da malo obuzdate tu snagu koju imate i njegovati dosljednost …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK