Horoskopius

Škorpion-Mjesečni horoskop za veljaču 2022.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ljubav: Ovo je jako interesantan mjesec za ljubav, ljubavne afere, strasne priče kada ste vi Škorpioni u pitanju. Posjetit mnoge skupove, zabave. Mogući su susreti koji će se pamtiti bez obzira da li ostajete dalje u kontaktu ili ne. Ovo je idealno vrijeme za većinu Škorpion, posebno onih koji preferiraju slobodnu ljubav. Sunce i Neptun zajedno, pa Mars i Venera i eto priča strasti, zavođenja, prijevara, flerta, erotike na romantičan način. Bit ćete puni zavodljive energije, a pritom izravni da nećete dopustit da vam itko ugrabi ljubavni “plijen”. Nezaboravne avanture su došle na red, a vi ćete se potrudite da vas partner zapamti zauvijek.

Posao: Jupiter iz polja karijere i Urana u polju posla, pa još njihov lvrst zagrljaj “iznenadne sreće”, a Saturn vas iz kuće novca podržava stvoriti dobre i temeljne korake. Ne samo u ovom mjesecu, već ova godina koja vam nameće tempo uspona ka vrhu. Ovaj mjesec je produktvniji za vas Škorpiona. Pun je inicijative, pokreta, ali je dosta i napet. Stres će uglavnom dolaziti sa svih strana, pa će vam biti potrebno nekada opustiti. Borit ćete se s izazovima, ali veće i teže borbe mogu biti ako funkcionirate na stari način. Ovo je vrijeme kada se trebate okretati novome.

Zdravlje: Uglavnom ste u dobroj formi. Trudite se da vam “baterije” budu pune. Ipak, neki momenti, posebno kraj ovog mjeseca (nakon 20.februara) donijet će napetost i time jaku razdražljivost. Ne iznegavajte sredstva za smirenje. U tom razdoblju su moguće jake infekcije i upale.

Pozitivni i negativni ljudi

U klasičnoj psihologiji ova dva tipa ljudi nazivaju se, viši psihološki tip ličnosti (pozitivan čovjek) i niži psihološki tip ličnosti (negativni čovjek), koje sam opisivala

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK