Škorpion-Mjesečni horoskop za studeni 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Tako blizu, a tako daleko … ..Škorpijama se osoba koja ih interesira mota ispred nosa, ali nikako da se neke konkretnije stvrai I dogode. U prvoj dekadi teško da ćete moći napraviti neki konkretniji pomak po pitanju emocija, ali od početka druge dekade studenog stvari se već okreću u vašu korist. Sa osobom koja vas interesuje komunikacija se pojačava u znatnoj mjeri I do kraja mjeseca može se dogoditi onaj toliko dugo čekani “bum”. Ukoliko nemate nikoga tko vas trenutno interesuje, onda računajte na to da ćete u drugom dijelu mjeseca biti pod malom opsadom od strane suprotnog spola. Netko će znati da vam se približi I “pronađe vam žicu”, pa nije ni čudo što ćete poželjeti ovu osobu što prije načinite svojom. Veze u koje slobodne Škorpiona ulaze tijekom studenog mogu imati trajnu vrijednost, ali će njihov tijek I ozbiljnost ovisiti prvenstveno od vas. Ulazak tranzitnog Marsa u vaš polje doma I obitelji donijet će potrebu da vi I bračni partner konačno razriješite neke situacije I pitanja koja se vuku već dugo vremena. Energiju Marsa iskoristite u pozitivnom smislu, kroz inicijativu, volju I akciju, a ne kroz svađu I rasprave, koji neće donijeti ništa konkretno dobro za vaš brak. Ukoliko ste u dužoj emotivnoj vezi, drugi dio mjeseca može donijeti neke povuci-potegni situacije. Sjetite se zbog čega ste zajedno, probudite zatrpane emocije, ali i strast I nemojte dozvoliti da reagirate previše burno jedno prema drugom.

posao

Venera u vašem polju posla I novca čuvat će vas tijekom prve dekade mjeseca od nekih lošijih poteza I donositi vam uglavnom stabilne prihode. Taman što ona prijeđe u vaš polje komunikacije, dogovora, kratkih putovanja, Merkur će ući u polje posla, tako da svakako očekujte da će cijeli studeni biti ispunjen prilikama za jake poslovne aktivnosti, ali I za financijske priljeve koji će vam biti dovoljni da svoje obveze izvršavate na vrijeme. O svojim potezima razmišljajte, ne donosite ishitrene odluke I poteze, naročito tijekom prve dekade, jer ono što pokrenuti u tom razdoblju, bilo u pozitivnom ili negativnom smislu, imat će svoju realizaciju I ostvarenje tijekom ostatka mjeseca. Naročito ne povucite neke nepromišljene poteze ako ste privatnik. Cijeli period je ispunjen mogućnostima za rad sa strancima, a neki od vas će se I zaputiti put drugih zemalja, što dogovora, što posla radi. Odnos s kolegama I suradnicima će uglavnom biti korektan, naročito ako vi budete s vremena na vrijeme umjeli da izbrojite do deset u sebi …

Zdravlje

U većem dijelu mjeseca ćete se uspješno boriti s bilo kakvim zdravstvenim tegobama. Vaša najveća problematika može biti vezana za urogenitalni trakt. Ono na što bih vam skrenula pažnju jeste nerviranje I stress, kojem ćete itekako biti skloni. Više mira, odmora, a mogli biste malo I meditirati I utišati te bure I oluje u sebi ….

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK