Škorpion-Mjesečni horoskop za prosinac 2020.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Ulazak Marsa u vaš sazviježđe daće puno snage, ambicije, organizacije ovom znaku koji je vrlo sklon velikim projektima. To će vam se i dogoditi pred kraj mjeseca kada Saturn uđe u Jarac i počne formira dobre aspekte u odnosu na Sunce Škorpiona. U nekom međuvremenu morate ,, prebolite “retrogradni Merkur koji pravi problem oko novca, uplata, isplata, novih dogovora. Surađujte s Rakom ili Strijelcem. Strijelac može vam otvoriti put u inozemstvo, dok će Rak biti netko tko vam otvara intuiciju iako je imate i vi na pretek, netko tko će mirnije i staloženije dati prijedloge i podržati cjelokupan rad.

LJUBAV: Slobodni Škorpijoni imaju aspekte za izlaz i provod. Venera u Strijelcu će vas pokrenuti a Mars u vašem zviježđu dati jaku energiju, libido, interesovanje za ljubavni život. Ako ste u okruženju Vage, Ovna, Bika morat više energije uložiti na udvaranje. Ovo su sve osjetljive i vrlo zahtjevne osobe. Neće vam biti lako, ali vi volite izazove. Pred kraj mjeseca očekujte iskren susret s puno emocija s jednom Djevicom ili Ribama.

ZDRAVLJE: Dosta vremena treba da se pokrenete na pregled kod liječnika kada se stvori problem. Ovaj mjesec donosi problem sa žlijezdama. Škorpioni koje pate od bubrega, visokog krvnog tlaka moraju kontrolirati redovnije svoje zdravlje. Stanje ćete vjerojatno popraviti manjim radom, stresom, fizičkim vježbama i prehranom.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.