Škorpion-Mjesečni horoskop za ožujak 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Pomrčina Sunca događa se u vašem polju ljubavi, a prethodit mu kvadrat vašeg vladara Marsa sa Merkurom, planetom koji predstavljaju polje strasti, ali i polje prijatelja. Kakvu bi priču mogli sklopiti na konto ovoga za one koji su slobodni? Pa recimo, strasti i želje koje vas već neko vrijeme kidaju prema osobi s kojom ste u prijateljskom odnosu, ili ste je upoznali preko prijatelja, nećete moći još dugo držati u sebi. Blokada u vama mora “pući” a to će se dogoditi od 6, -og ožujka i prelaska Marsa u znak Strijelca. Pomrčina će samo biti još jedna dodatna stavka, koja će vas pogurati ka ovoj osobi. Da li će se oformiti nova veza ili ćete ujedno izgubiti i ljubav i prijatelja, to već sada samo zavisi od osobnih postavki u natalnim kartama. Venera u drugoj dekadi ulazi u vaš polje ljubavi, ali će te vi biti okrenuti prvenstveno ka strasti i željama, i teško je doći do kraja mjeseca neke ozbiljnije veze mogu formirati. Moguće je da će netko od bivših emotivnih partnera poželjeti malo “evocira uspomene” sa vama, ali i to za sada može ostati samo na seksualnom podsjećanju. A što se onih u emotivnim vezama i brakovima tiče, vi ste ni na nebu ni na zemlji. Bit će potrebno zaista mnogo truda da vaš emotivne relacije ostanu funkcionalne, jer ćete i vi i partner imati neke svoje osobne interese i rijetko će biti pravog zajedništva između vas dvoje. Nije dobar period za bilo kakvu vrstu presijecanja, jer biste se u narednom mjesecu mogli pokajati zbog svoje brzopletosti.

posao

Krizni momenti u poslovnom segmentu su najnaglašeniji tijekom prve dekade, a tada ćete vjerojatno imati i najviše problema što se financijskog segmenta tiče. Ne u smislu da novca neće biti, već ćete imati velikih izdataka i obveza koje su se odjednom nakupile a moraju se izmiriti što prije. Ostatak mjeseca jeste protkan promjenjivom energijom i vašim naporima, ali se ne može osporiti da gurate iz dana u dan naprijed. Zbog prelaska Marsa u znak Strijelca (vaš polje posla i novca) mnoge Škorpioni će se okrenuti ka drugim prostorima i aktivirati suradnjama sa stranim tvrtkama i predstavništvima. Vaša energija je ipak tijekom ovog mjeseca najviše usmjerena na ono od čega se živi, ​​a kada na taj način ulažete sebe, rezultati ne mogu izostati. I financije će tijekom cijelog razdoblja biti čas u usponima, čas u padovima, au svakom slučaju zarađivat u neskladu s količinom truda koji ulažete u posao.

Zdravlje

Definitivno je da vam fizička aktivnost i boravak izvan kuće, na svježem zraku, biti jedan od glavnih faktora da se osjećate dobro. Nakupilo se u vama dosta stresa, dosta melankolije i tlaka, i sve ovo je potrebno izbaciti što prije da ne bi utjecalo na vaše zdravlje. U prvoj dekadi mjeseca savjetuje vam se i poseban oprez u prometu, stoji i mogućnost ozljeda.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK