Škorpion-Mjesečni horoskop za lipanj 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Ponašanje emotivnog ili bračnog partnera će vas više puta izbaciti iz takta tijekom ovog mjeseca. Moguće je da ste malo nervozni zbog napetih situacija na poslu i ne možete tolerirati da vam voljena osoba “zvoca” i pridikuje oko nekih, vama nevažnih, sitnica. Možete smatrati da se partner ponaša infantilno i da ne shvaća da vam je sada potreban mir, odmor i ljubav, a ne situacije koje dovode do rasprava i napetosti. Ako druga strana bude mudra, lako ćete ovo riješiti (i to najvjerojatnije u spavaćoj sobi gdje će sve prštati od iskri) i ovaj mjesec bi se još i mogao pokazati kao dosta dobar. Ako ništa drugo, posljednja dekada lipnja će smiriti situacije, unijeti više ljubavi i razumijevanja, a voljena osoba će biti spremna pružiti mnogo nježnosti i pažnje. Ako ste pak sami, pa – ono što želite je malo vjerojatno da ćete dobiti. Pogotovo ako već postoji osoba koja vam se sviđa, a sa njom već duže vrijeme “klackaju” u nekoj nerešenoj relaciji – svjesni ste da se sviđate jedno drugom, ali nikako da se dogodi nešto što će pokrenuti situaciju. Ako nema nitko ovog tipa, onda ste jedan od pripadnika ovog znaka koji će utjehu u svojoj emotivnoj samoći tražiti u prolaznim flertovanje i odnosima koji će biti neobaveznog, seksualnog tipa. Stvari će krenuti na bolje tek od posljednje dekade lipnja ….

posao

Držite se Škorpioni – još ovaj mjesec je vladar vašeg znaka Mars retrogradan, a srpnja započinjete potpuno novi, osnaženi i sa vulkanskom energijom! Zato sada stegnite zube i shvatite da je pred vama još jedan mjesec obilježen borbom u poslovnom segmentu. Doduše, i vi ste nekako navikli da ne možete lako doći do ostvarenja svojih zacrtanih ciljeva i napredujete polako, ali sigurno. Napetih momenata će biti u financijskom segmentu jer će očekivani priljevi kasniti, a vama stoji opterećenje dugovanja iz prethodnog razdoblja. Odredite prioritete i rješavajte jedan po jedan – sada samo tako možete uspjeti. Dogovori i poslovna partnerstva će se pokazati kao stabilni, iako ćete povremeno imati lošiju komunikaciju s ljudima s kojima surađujete. Progutajte neke riječi, suzdržite se i napravite potrebne kompromise. Od treće dekade, vaši planovi će početi da se ostvaruju, a vi ćete moći odahnuti. Tijekom cijelog razdoblja imat ćete sreću kroz dodatne poslove, što će vam pomoći financijski izgurate ovaj mjesec.

Zdravlje

Svjesni ste da je gubitak energije preveliki, da nemate dovoljno vremena za opuštanje i odmor, a i konstantno ste pod stresom. Odlično je što uspijevate funkcionirate iu ovakvim okolnostima, ali bi stariji pripadnici znaka ipak trebali obratiti dodatno pažnju na stanje svog organizma.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK