Škorpion-Mjesečni horoskop za kolovoz 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

posao

Mlad Mjesec u polju posla ukazuje na promjenu, koja može biti planirana i željena, ali i neplanirana i u nevrijeme. Stoga budite oprezni tijekom posljednje srpanjske nedjelje, posebno do 31. srpnja, do kada Merkur boravi u vašem polju karijere. Iskoristite njegov boravak da se dobro i detaljno dogovorite s nadređenima što i kako dalje. Nakon tog perioda ne bi trebalo poduzimati nikakve promjene, niti da pravite neke veće poslovne planove. Bit će dovoljno da završite na vrijeme sve obveze na dnevnoj razini. Zbog povećanih troškova, nezadovoljstvo prihodima se uvećava ulaskom Marsa u polje novca u kome je već Saturn koji dugoročno komplicira stvari. Prisusvo drugog malefika dodatno otežava financijsku situaciju i pitanja vezana za prihode, pa je neophodno da vodite računa o svakom dinaru. Ovo posebno vrijedi za pripadnike znaka koji drže privatni posao, ili koji su na nekoj odgovornoj poziciji i upravljaju tokovima novca.

ljubav

Tijekom ovog razdoblja, planeta Venera koja upravlja vašim poljem partnerstva, tranzitira iz Lava u znak Djevice, što u prijevodu znači da poslije filmskih ljubavnih avantura možete očekivati ​​monotonu svakodnevicu i sasvim “obične” veze. Morate se pomirite s tim. Vrijeme je da prestanete idealizujete ljubav, da se spustite na zemlju i budete realniji. Ipak, ne bi bilo dobro da odmah počnete preispitujete svoje veze i odnose sa suprotnim spolom, jer u ovom periodu niste dovoljno objektivni pa ni vaši zaključci neće odražavati pravo stanje stvari. Nije vrijeme za radikalne rezove, zato sve važne odluke odložite za kasnije kako biste imali bolji uvid u kvalitetu veze i svrhu dugog ili kratkog trajanja. Slobodni pripadnici znaka mogli bi se zaljube u neku osobu iz okruženja koju već poznaju, a koju do sada nisu primjećivali.

Zdravlje

Krvna slika i stanje organizma izravno su povezani, pa ako osjećate malaksalost ili ste stalno iscrpljeni, obavezno prekontrolirajte zdravstveno stanje.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK