Škorpion-Mjesečni horoskop za kolovoz 2020.godine

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Biti u centru pažnje bitno je svakoj Škorpionu tijekom ovog mjeseca. Morate uključiti sve svoje motore i pokrenuti svoju fatalnost kako biste pokrenuli posao koji je pred vama. Iako zbog pomrčine Sunca u znaku Lava, morate biti oprezni ako ste na početku poslovanja ili osnivanja novog posla i projekata. Do kraja mjeseca doživjet ćete smiraj i riješit ćete posao najbolje moguće pa čak i novac koji je važan faktor u vašem životu. Pomoć od suradnika u znaku Bik, Strijelac i Vaga. Nezaposleni imaju šansu za odlazak u inozemstvo.

LJUBAV: Možete biti prestrogi prema partneru koji vas toliko voli. Vi ćete biti jači i moćniji manipulirati ali magija pomrčine čim nestane vaša esencija superiornosti se gasi kao u bajci kad sat otkuca ponoć. Možete biti ostavljeni, napušteni ili povrijeđeni. Vi ste veliki emotivac takvi i ostanite. Posebno je to naglašeno tijekom druge polovice mjeseca. Škorpioni u braku ili vezi imaju period koji se može deklarirati kao istraživanje. Zapravo upoznajete nove osobine partnera koje vas uzbuđuju i bude u vama strast.

ZDRAVLJE: Dobra energija u prvoj polovici mjeseca, jer će odmor učiniti svoje, dok u drugoj polovici kolovoza morate Povet računa o jetri, tlaku ili konkretno je u pitanju srce.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.