Horoskopius

ŠKORPION-Horoskop i brak … Upoznajte bračne osobine svog partnera …. (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

ŠKORPION – SUPRUGA
Škorpion, kao supruga, regiji vrlo primitivnom tipu, jer su njezini najdublji ženski instinkti poremećeni različitim funkcijama njene prirode. Ona shvaća brak vrlo ozbiljno i ima jedan staromodan odnos prema onome što se smatra “obiteljskim obvezama i dužnostima”, čak i kada je jako zaljubljena u svog muža. Ukoliko uspije potisnuti taj konzervativizam, ona će slijediti govor svoga srca bez ikakvog kajanja.
Najbolje supruge su one koje su lojalne i kuražne, kojima nije potrebna vruća atmosfera u kući da bi njihova ljubav mogla plamti. Uživaju u odgovornosti iu velikoj obitelji koja im je “povjerena na brigu”. One su vrlo sposobne osobe za razne profesije, ali kada jednom ostanu u kući, svu svoju energiju i talent usmjerit na svoj dom i djecu. Izuzetne su u tome, mnogo bolje od žena Rakova ili žena Bikova, koje svoj obiteljski život uređuju na bazi instinkta.
Mnogo toga u njenom domu ovisi od njenog raspoloženja ili od jačine osjećaja. Ona je jedan snažan i nepokolebljiv znak koji sve što čini, čini iz najskrivenijih dubina svoga bića. Iako je vrlo posvećena svome mužu, ona nikada ne idealizira onoga koga voli. Njezin odnos prema svijetu je vrlo realističan, tako da svoga čovaka vidi upravo onakvog kakav je. Njeni seksualni apetiti su veliki i ona zahtijeva naglo zadovoljenje. U nekom smislu. Ona inklinira ekscesnim situacijama, i iako su njezini moralni nazori strogi, uvijek će prvo zadovoljiti svoje seksualne apetite, pa će ih tek onda prosuđivati. Njoj je potreban vrlo umiješan muškarac, koji joj neće stajati na putu, ali koji će moći da je uzadovolji.

ŠKORPION – SUPRUG
S njim je najteže ostvariti bračnu harmoniju ili uspješan zajednički život. Jedini način na koji je to ipak moguće izvesti je da njegova supruga bude uvijek u sjeni i da ga slijepo prati u svim njegovim nastojanjima. Ne podnosi dominantne žene u bilo kojem pogledu. On je tipična staromodna duša, u kući je tiranin, kao iu ostalim vidovima društvenog komuniciranja. Njegove ljubavne reakcije su toliko snažne i ekstremne, da je nekad sklon i nasilju.
Međutim, i ovaj znak ipak ima nekoliko šansi za sreću. Prije svega, on je često vrlo uspješan na svom poslu i sposoban je izdržava sam, svojim radom, i ženu i djecu, koju najčešće obožava. On je vrlo posesivan i ljubomoran muškarac. U stvari, bez obzira na to koliko ljubavi i pažnje mu je poklonjeno, on će uvijek imati razloga za sumnju i stalno će vjerovati da i žena i djeca i poslovni prijatelji rade protiv njega. Iako najčešće sve umišlja, u neku ruku to će biti njegov primus motor.
U dubini, njegovi osjećaji za ženu i djecu su zaista plemeniti, ali on nikada neće naučiti da ih izrazi na pravi način. Njegova sebična ljubav zagorčavaće život i njemu i drugima.
Seksualna nezajažljivost također je dio njegove prirode. Njegove želje su ogromne, a zadovoljstvo koje želi također. U pitanju moralnosti načela je kao i sa ženom ovog znaka.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK