Škorpion / Blizanci-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

U ovoj kombinaciji znaka i podznaka bistar um i gospodarenje emocijama, što je tipično za Blizance, suočava se s karakterističnom žestinom Škorpiona: rezultat je željezna volja udružena s produktivnom izražajnošću. Stvara se ličnost širokih vidika, kako u svakodnevnim aktivnostima, tako iu zadovoljenju svojih osjećajnih i intelektualnih potreba.

Na taj način se oštre rubove Škorpioni otupljuju i ublažuju zahvaljujući većoj unutarnjoj i vanjskoj ravnoteži, tako da ovoj ličnosti nikada ne nedostaje moralno usmjerenje i duboka filozofska, religiozna i intelektualna interesovanja. Ali, kada se udruže ležernost i ozbiljnost, pokretljivost duha i strepnja, dobiva se i tragikomična priroda, naizmjenično nehajna i podložna strahovima. Živahnost, bistrina i gipkost duha prate veliku zeđ za saznanjem i njegovim produbljivanjem; intuitivna i živa inteligencija pokušava odgonetnuti tajne čovječnosti.

Međutim, pronicljivost Škorpioni – Blizanca je takva, da ovoj osobi pruža ponekad toliko živu viziju postojanja, da ona ne može sasvim izbjeći iskušenja. Bude li uz to Škorpijin dio ove ličnosti prigušen, potiskivan, u njoj se konformizam i antikonformizam oštro sukobljavaju, što ponekad može dovesti i do neuroze i vrlo velikih teškoća prilagodbe, kao i izvjesne nesposobnosti da se nađe prava sreća, blažena i bezbrižna.

Događa se, međutim, da se psihološka ovisnost prilagodi instinktivnim pulsacijama i omogući ovom biću da se oslobodi okova navika. Prvo što bi ovakva osoba trebala učiniti je da se oslobodi straha od neuspjeha; poslije toga može pusti na volju svom istraživačkom duhu da iznalazi više rješenja za svaki problem i da s punim poznavanjem stvari donosi odluke s agresivnom odlučnošću, kao da bi htjela da se sveti svojim ranijim pogreškama.

– Imate izvanrednu inteligenciju i razvijen kritički duh – odlikuje Vas stalna potreba da nešto shvatite, upoznate i naučite. Imate veoma razvijeno osjećanje za praktično, vrlo ste prilagodljivi i promjenljivih raspoloženja; promjenjivost Vam ovisi od naknadnog, često mudrijeg razmišljanja. Imate dobru koordinaciju pokreta i nešto osjetljivije živce. Raznovrsni ste, ali morate naučiti da se koncentrirate a da ne djelujete impulzivno. “Pozitivniji” ste od većine Škorpion, zabavnije je biti u Vašem društvu, ali ste i neorganizovaniji. Pripazite da ne rasipate energiju obavljajući više stvari istovremeno.

Riječima se spretno služite; brzim zaključivanjem možete izvući ono najbolje od drugih i ako praktično primijeniti svoje zaista velike sposobnosti, možete biti dosta uspješni u profesijama vezanim za obrazovanje i komunikaciju. U suprotnom, možete biti skloni manipuliranju drugima i skloni sarkazmu. Morate biti oprezni, cinizam Vas vreba. Vodite računa o svojim negativnim namjerama, o svojoj verbalnoj agresivnosti, io vulkanskom temperamentu koji Vam može naškoditi. Vaša inteligencija Vas ponekad sprečava da reagirate na pravi način. Jedino ukoliko se posvetite nekoj altruističkoj aktivnosti možete se nadati da ćete sami od sebe izvući velike stvari …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK