Škorpion / Bik-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovdje se susreću Zemlja i Voda u dva čvrsta, izražena znaka: velika tvrdoglavost, dakle i velika strastvenost. Ovládání svojom seksualnom agresivnošću i obuzeta velikom željom za razuzdanošću, osjetljiva na svoje instinktivne pulsacije i želeći da upozna jednostavno čulno ispunjenje, relativno miroljubivo ali rijetko suzdržano, Skorpija – Bik oscilira između radosti i muke življenja.

Ukliještena izmđju morala i svojih erotskih snova, zaljubljena u prirodu i mučena nespokojstvom da treba živjeti, prihvatiti ono što joj nalažu osjećaje – ona bi istovremeno da maksimalno iskoristi svoj prolazak Zemljom, da proba putene plodove postojanja, kroz način da se intenzivno živi, koji se odražava u stalnim aktivnostima, životu prepunom obaveza, što je sve neophodno Škorpionu – Biku da isprazni višak svoje energije i svojih osjećaja u borbi da prevaziđe teškoće vezane za ostvarenje ideja u koje vjeruje, odbijajući sve vrijeme da prizna nesavršenost svog tijela i svoju slabost kao ljudskog bića.

Strastvena, posesivna i ljubomorna, uvijek je zabrinuta u obrani svojih materijalnih interesa i ima problema u prilagođavanju svojim destruktivnim pulsacijama. Ovo se objašnjava činjenicom da se sa još primitivnim, iskonskim karakterom Bika, koji je rukovođen elementarnim strastima, sjedinjuje složen i nemiran duh Škorpiona.

Ova dva znaka se suprostavljaju jedan drugome a ipak imaju u zajedništvu tajno saučesništvo. Jedan dio ovog bića naginje ka posjedovanju stvari, a drugi ka oduzimanju, provodeći jedan dio svog vremena u uništavanju onog sto je stvoreno. Dakle, ovo je složena i snažna ličnost, obdarena nesalomivim voljom, često neshvatljiva drugima, koja duboko doživljava stvarnost …

– Ascendent u Biku naglašava Vaš osjećajan život. Osjećaji su Vam strasni, intenzivni i ustrajni. Kod Vas je gotovo uvijek prisutna borba između Erosa i Tanatosa, između pulsa živjeti, koji je moćan i koji zahtijeva, i pulsa za smrću i destrukcijom. Vaš instinkt je često pobjednik nad Vašim razumom. Posjedujete mnogo skrivenih snaga i energije. Znate se nametnete, imate magnetizam u sebi, umijete da zavedete i polazi Vam za rukom da od ljudi dobijete ono sto želite.

Kada odlučite nešto učiniti, nitko od toga ne može Vas odgovori, i znate biti vrlo tvrdoglavi. Prebacivanjem u akciju, sposobni ste da sve prevrnete na svom putu, uklanjajući one koji Vam stvaraju smetnje. Ovaj princip samoodbrane ima jednu relativno ograničenu teritoriju i spremni ste na sve da bi obezbedili sigurnost na tom području koje Vam pripada. Stalno želite se potvrdite i dokažete, u ljubavi iu poslu. Ali ponekad se događa i da Vaš drugi dio, koji pripada Veneri, prevagne i onda osjećate snažnu potrebu da krenete u drugom pravcu, da budete zavedeni, nagovoreni, čak i na zlo.

Pripazite na tendenciju dominirati i na svoju posesivnost. Tim prije što ipak zavisite od drugih iako ne želite se to primijeti. Vaš razvoj u velikoj mjeri ovisi od osoba s kojima dijelite život. One će Vam pomoći da budete konstruktivni i da se razvijete, ali mogu i da Vas natjeraju da se uništiti …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK