Horoskopius

Sjeverni mjesečev čvor-Zmajeva glava, Caput Draconis ili Rahu, u istočnoj tradiciji (astrologija)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Sjeverni mjesečev čvor (Zmajeva glava, Caput Draconis ili Rahu, u istočnoj tradiciji) ukazuje gdje je naša harmonija, čemu bi trebalo da težimo u životu i čemu se, realno, možemo nadati. Pokazuju nam “školu” koju bi naša duša trebala završiti u ovoj inakrnaciji i uči nas kuda treba da se usmjerimo u životu da bismo je završili. Ako budemo išli tim putem naše duhovno biće uskladit sa fizičkim i bićemo ispunjeni i zadovoljni svojim životom. Skretanje s tog puta je uzrok većine problema koje ljudi imaju. Zamka je u tome što je ovaj put mnogo neudobniji nego put južnog čvora i potrebno je dosta volje i napora da bismo krenuli njime, naravno, ukoliko nam je neko skrenuo pažnju na to. U tom smislu naši životi jesu determinirani jer svako preveliko odstupanje od “zadatog pravca” može izazvati odredjene posljedice. Naravno, i ovdje imamo mogućnost slobode izbora tako što možemo odbaciti ono što nam čvorovi nude i kuda nas usmjeravaju. Medjutim, kao i mnogi astrolozi, zastupam mišljenje da taj “putokaz” treba slijediti i da ga nikako ne treba odbaciti. Sa druge strane, ne treba činiti ni drugu grešku time što ćemo u potpunosti odbaciti onaj “ranac” i okrenuti se napretku koji nudi sjeverni čvor. Ne, mudrost je upravo u tome da treba spojiti iskustvo sa šansama koje se nude i to je jedini pravi put do cilja kojem svaka duša teži. Upravo se iz negativnih iskustava mogu izvući najjače i najjasnije pouke koje će, kao neki čaroban ključ, otključati “vrata” koja su pred nama. Sjeverni čvor upravo traži da ne zaboravimo prošlost, da je poštujemo (ma kakva da je bila) i da ta iskustva upotrijebimo na koristan način. U dodiru sa Suncem ili Mjesecom može negativno djelovati na um i duh ali može dati i velike psihičke moći i okultne sposobnosti – ovisno u kojoj mjeri je nativ sposoban da se odupre zamkama tih područja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK