Horoskopius

Sjeverni čvor u III, Južni u IX kući -Mesec čvorovi u tranzitu kroz natalni horoskop (astrološko tumačenje)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovo je povoljan period za sve vrste komunikacija, pokreta i razmjena. U trgovini on će utjecati na povećanje obima posla i ubrzati obrt. Ako se natus bavi pisanjem pisani materijal će biti mnogo bolje primljeni i ocijenjeni nego ranije. Ako je u pitanju posao distribucije, posredovanja ili zastupanja, takodje će se značajno povećati promet i potražnja za tim proizvodima. Favorizovati čitanje, sve vrste obrazovanja i administrativni poslovi.Često se pod utjecajem ovog tranzita dogodi da dodje do sklapanja neobičnog i neočekivanog ugovora. Pomoć i suradnja bliske okoline (braća, sestre) je sasvim izvjesna. Upravo s njima treba razgovarati o projektima i akcijama koje se žele poduzeti. Sigurno je da će natus čuti kakvu dobru ideju ili dobiti vrijedan savjet. Izbjegavati pomoć s bilo koje druge strane (uključujući i oca). Osim toga, ovaj tranzit je dobar i za selidbu koja za cilj ima proširenje aktivnosti. Nikako ne treba zanemariti ni jedan posao jer će se neki rezultati tek naknadno pokazati. Izbjegavati svaku poslovnu vezu s inozemstvom (ugovori, dogovori, uvoz). Ako neki posao već u tijeku svaku transakciju popratiti sa pojačanom pažnjom jer je ovo razdoblje koji obuiluje administrativnim pogreškama i odgodama. Izvan granica veoma su mogući pravni problemi. Uspjeh je u mjestu i drzavi u kojoj natus živi. Čuvati se poreznih kazni.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM