ŠESTO ČULO: Ovi znakovi horoskopa imaju snažnu intuiciju!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Intuicija je sposobnost da donesemo ispravnu odluku prema nekom svom unutarnjem osjećaju, kao i mogućnost da osjetimo upozorenje koje će nas zaštititi od negativnih posljedica.

Škorpion

Škorpioni imaju izražen osjećaj za maltene sve i točno znaju što tko misli iz samo jednog upućenog pogleda. Kako sve proživljavaju kroz neku dubinu, imaju sposobnost da prepoznaju što je sljedeće što nadolazi. Svjesno preuzimaju rizik, iako im predosjećaj govori što će i kako će biti. Škorpioni vole uzbuđenje i akciju, pa iz tog razloga nekada neće da poslušaju sebe, što se najviše događa kada je u pitanju ljubav.

strijelac

Kod Strijelčeva je intucije relativno pod “zatišjem” dok ne pronađu neki unutarnji sklad sa samim sobom. Kada se to dogodi, slijedi rad na intuiciji koja može biti jako velika. Intuicija im je povezana s unutarnjim zadovoljstvom, pa ako ga ne pronađu – intuicija im neće biti dovoljno razvijena da pokaže opasnost ili dobru stvar.

ribe

Ribe su veliki duhovnici i često im se događa da sanjaju stvari koje im ukazuju na nešto – važan događaj koji će uslijediti ili neke svari koje se kasnije zaista i obistine. Za Ribe je također bitan unutarnji mir, kao i zadovoljstvo koje prerasta u intuiciju koja ih vodi ka onome što predosjećaju. Moto im je “ja osjećam”, koji zapravo opisuje njihovu sposobnost i izraženu intuiciju.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.