SAZNAJTE tko je kakav u seksu: Mjesec rođenja otkriva vaš EROTSKE MISLI

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Astrologija je čudesna. Ne samo što iz vašeg horoskopskog znaka možete mnogo toga saznati, već i zato što i mjesec rođenja skriva tajne o vama. Da li ste rođeni u travnju ili svibnju, kolovozu ili septembu … Velika je razlika!

Između ostalog, mjesec rođenja može vam otkriti kakvi ste u seksu! Ukoliko vas kopka kakav će netko biti u seksu, znate koje pitanje treba mu postavite, a evo što kaže svaki mjesec tko je kakav:

Siječanj
Vrlo ste perverzni. Najviše volite eksperimentirati u krevetu. S vama nikada nije dosadno, a seks je sve samo ne monoton. Niste sebični.

Veljača
Strastveni i obožavate avanture. Seks za jednu noć za vas je vrlo primamljiva ponuda, ali isto tako vođenje ljubavi s osobom koju volite prestavlja vaš najveći užitak.

Ožujak
Vi najviše volite intezivan i prvržena seks. Ono što vam je možda i najvažnije jest da vaš partner bude zadovoljan i zadovoljen. Najveći poraz za vas predstavlja ako osobu koju vole ne dovedete do vrhunca.

Travanj
Intezivan i strastven seks i vas, također, opisuje. Ono što može predstavljati problem osobi koja je s vama – partner vam dosta brzo dosadi, kao i seks s istim. Volite probati što više, tako da ste skloni prevari.

maj
Vama je bitan ambijent i prostor gdje vodite ljubav. Najviše uživate u seksu s osobom s kojom se osjećate blisko i ugodno. Tada je seks vrlo senzualan i strastven. Vi se dosta trudite oko zavođenja.

jun
Vi ste jako zanimljivi. Obožavate “dirty talk” i to je ono što vas loži. Telefonski seks i seksi poruke za vas predstavljaju svakodnevnicu. Volite isprobavate razne poze i vrlo ste znatiželjni.

Srpanj
Vaše srce za početak MORA biti osvojeno. Samo tako pružit ćete partneru seks iz snova. Uvijek se trudite da zadovoljite voljenu osobu i to vam je najvažnije.

Kolovoz
Vaš ego je lako povrijediti. Uopće ne volite da vam netko priča šta treba da radite u krevetu. Vi ste ili sebični ili velikodušni. Ono što bi bilo poželjno da naučite je da saslušate druge. Niste uvijek u pravu.

Rujan
Opušteni i strastveni – to je ono što vas opisuje. Ali, to sve dolazi tek kada steknete povjerenje u vašeg partnera. Tek onda u potpunosti uživati. Emotivni ste.

Listopad
Ovdje nema mnogo toga da se kaže osim da je za vas najdraži seks – romantičan i nježan, spor i senzualan.

Studeni
Vama odgovara uzajamna posesivnost. Obožavate strastveni seks, prepun eksperimenata.

Prosinac
Vrlo ste kreativni. Volite igranje uloga, kao i seksi priče. Vas je teže osvojiti i seks smatrate kao jednu veliku zabavu.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.