SAZNAJTE ISTINU O SVOM BRAKU: Vjenčani broj otkriva najveće slabosti u ljubavnom odnosu!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Prema numerologiji, naš bračni broj otkriva mnogo toga o ljubavnom odnosu!

Prema drevnim vjerovanjima, razni brojevi prisutni u našem životu imaju veliki utjecaj na nas, a njihovim proučavanjem bavi se numerologija.

Tako, na primjer, naš bračni broj igra veliku ulogu u razvoju braka. Numerolozi smatraju da bračni broj otkriva najveće slabosti para, a kada smo ih svjesni lakše ćemo se s njima nositi.

Provjerite koje vam slabosti pripisuju numerolozi i kako se s njima uhvatite u koštac.

RAČUNANJE BRAČNOG BROJA
Najprije saznajte koji je osobni broj vas i vašeg partnera (sabiranjem datuma rođenja dok ne dođete do jednoznamenkastog broja) i zatim zbrojite ta dva broja.

Na primjer, vaš broj je 5, a osobni broj vašeg partnera 3. Naposljetku ste dobili broj 8. Ne zaboravite dvoznamenkasti broj uvijek morate svesti na jednoznamenkasti. Primjerice, 7 + N4 = 11, 1 + 1 = 2.

Sada zbrojite znamenke datuma vjenčanja i dodajte ga zbroju osobnih brojeva.

Na primjer, zbroj osobnih brojeva je 8, a vjenčali ste se 2018/8/12.

1 + 2 + 0 + 8 + 2-0 + 1 + 8 = 22
2 + 2 = 4
4 + 8 = 12
1 + 2 = bračni broj 3

BRAČNI BROJ 1

SLABOSTI: Sklonost komunikaciji u pasivno-agresivnom tonu umjesto direktne i iskrene komunikacije koja bi pomogla da se par uhvatiti u koštac s problemima. Veliku ulogu u odnosu igra ego kojeg partneri teško sputaju u ključnim trenucima. Jedna polovica para preuzima dominantnu ulogu, a druga je bojažljiva.

SAVJET: Naučite rješavate probleme vlastitim samopouzdanjem radeći ono što volite, a ne radeći nešto biste bili voljeni. Ne možete uvijek imati kontrolu nad svime. Morate prihvatiti partnera sa svim njegovim vrlinama i manama i da imate na umu da nitko nije savršen.

BRAČNI BROJ 2
SLABOSTI: Opći nedostatak komunikacije. Previše ste sentimentalni i često ne znate odvojiti emocije od razuma što dovodi do donošenja krivih odluka. Komunikacijski problemi dovode do otuđivanja.

SAVJET: Ljubavni odnos karakteriziraju zajedništvo i partnerstvo. Niste sami u braku, sve dijelite s drugom osobom i nemojte to zaboraviti. Upravo je osjećaj zajedništva ono što treba jačate da biste prebrodili probleme u odnosu.

BRAČNI BROJ 3
SLABOSTI: Teško opraštate i nikada ne zaboravljate. Ponekad smatrate da niste dovoljno dobri, ali to prikrivate sarkazmom koji vam u komunikaciji s partnerom donosi više štete nego koristi. Sklonost davanju obećanja koja nećete ispuniti.

SAVJET: Morate iskorijeniti svoje osobne nesigurnosti prije nego što krenete da rješavate zajedničke probleme. Jedino ćete tako moći ostvariti kvalitetnu ljubavnu vezu. Neka iskrenost postane prioritet u komunikaciji jer bez otvorenog razgovora nećete ustanoviti što je pravi uzrok nesuglasica.

BRAČNI BROJ 4
SLABOSTI: Tvrdoglavost i potreba za kontroliranjem. Za razliku od parova s ​​bračnim brojem 2 koji prečesto reagiraju u skladu s emocijama, a nedovoljno u skladu s razumom, parovi s bračnim brojem 4 premalo uzimaju u obzir emocije.

SAVJET: Opustite se, postanite fleksibilniji i više uvažavajte međusobne stavove. Prihvatite činjenicu da bez kompromisa jednostavno nema uspješnog ljubavnog odnosa.

BRAČNI BROJ 5
SLABOSTI: Impulsivni ste i često nedosljedni. Spremni na nagle promjene, ali zapravo se s njima loše nosite.

SAVJET: Smanjite apetite i usporite. Ne prenagljujte s odlukama nego dobro razmislite prije nego što napravite neku promjenu i obavezno se prije toga posavjetujte s partnerom. Ne isključujte jedno drugo iz potencijalno prijelomnih životnih odluka.

BRAČNI BROJ 6
SLABOSTI: Pravi ste perfekcionisti u svemu pa iu ljubavi. Očekujete savršen odnos, a kada to ne uspijete postići prepuštate se tugovanju, ali ne i radu na braku. Previše oklijevate na svim životnim poljima.

SAVJET: U trenucima kada se dogode problemi na ljubavnom planu, brak vam mora postati prioritet. Ne gurajte probleme pod tepih – suočite se s njima.

BRAČNI BROJ 7
SLABOSTI: Nestrpljivi ste, skloni promjenama raspoloženja i imate potrebu da uvijek budete u pravu. Sumnjičave ste prirode i lako gubite povjerenje.

SAVJET: Pokušajte biti popustljiviji i da imate više razumijevanja. Razgovor s partnerom nije natjecanje u kojem morate pobijediti, to je alat koji jača vašu vezu.

BRAČNI BROJ 8
SLABOSTI: Lako planete i nakon toga se povlačite u sebe umjesto da razumno smirite sukob. Stjecanje materijalnih dobara na listi je prioriteta oba partnera, a problemi na financijskom području mogu negativno utjecati na njihov odnos.

SAVJET: Materijalna dobra su važna, ali ne donose nužno sreću. Istinska sreća ne izvire iz novca, nego iz vaše osobnosti. Kupiti možete samo kratkotrajnu sreću. U ključnim trenucima tijekom razmirica, financije stavite na stranu i fokusirajte se na emocije.

BRAČNI BROJ 9
SLABOSTI: Vrlo ste emotivni, u stalnoj potrazi za emotivnim uzbuđenjem, sposobni pronaći dramu tamo gdje je nema ili je sami stvoriti.

SAVJET: Ne jurite u smjeru oluje jer je najljepše ploviti po mirnom moru. Svakom braku treba malo uzbuđenja, ali nemojte ga stvarati negativnim ponašanjem i potenciranjem negativnog razmišljanja.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.