Horoskopius

Saturn trigon Uran-Ovo je idealno vrijeme da uvedete promjene u život!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Smireno i trezveno promišljanje, metodično provođenje novih pothvata ili promjena, potreba za kontrolom i upravljanjem situacijama, uspjeh u tehničkim poslovima ili s inovacijama, intenzivno putovanje.
Ovaj tranzitni aspekt donosi uspjeh u bavljenju politikom, poslovanjem i industrijom, znanstvenim projektima i istraživanjima. Povoljno je i za poslovanje s velikim poduzećima, fondovima i korporacijama koje imaju koristi za javnost. Spontanost i kontinuitet održavat harmoniju i ravnotežu u vašem životu. Uživate u osmišljanju i sprovodjenju novih ideja, ali također prepoznajete opasnost u novim naporima, vrijeme je povoljno eliminirati sve nepotrebne rizike.
Trigon Urana i Saturna je prvi zemljani trigon koji spaja čudesne energije tipične za stabilne znakove Bika i Jarca – poželjna je pažljiva procjena, brižljiva strategija kako biste napravili prve korake ka novom životu.

Ovo je idealno vrijeme da uvedete promjene u život, jer će proticati vrlo lagano, budite strpljivi i smireni, planirajte svaki naredni korak metodično. Eksperimentirajte s načinima izražavanja, pronalazite nove načine da realizaujete postojeće obveze bez pretjeranog uznemiravanja drugih. Preuzmite inicijativne korake u poslovnom usponu inicirajući neophodne promjene.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM