Sanjajte POMOĆU MAGIJE: Napravite svoj čarobni jastuk-Povezivanje s energijama

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovaj šarmantni kućno predmet donijet će vam lijepe snove, odagnaće košmare, pomoći će vam da pretvorite san u javu, kao i da dobijete ono za čim vam srce žudi.

Ljudi su oduvijek živjeli u skladu s prirodom jer im je bila potrebna njena energija kako bi, prije svega, sačuvali zdravlje, ali i za vršenje magijskih obreda. U prirodi sve vrca od energije, a određeni rituali mogu pomoći da privučete u život ono što želite. Kako je san neophodan za regeneraciju organizma, napravite magični jastuk koji će vam omogućiti da vam sve u životu krene nabolje.

Povezivanje s energijama
Čarobni jastuci se prave prema namjeni, pune se cvijećem i biljem po točno određenoj magičnoj recepturi, pažljivo prateći mjesečeve cikluse. Osim toga, ovi jastuci mogu vam poboljšaju spavanje, otklone nesanicu i košmare. Jako je važno da jastuke napravite sami jer na taj način u njega utiskuju svoju energiju. To nije običan predmet, već čaroban, jer ste preko njega povezani s energijom neba i zemlje, zvijezda, planeta, s božanstvima i anđelima.

Kako se prave
Jastuci se prave u vrijeme mladog ili punog mjeseca. Prije nego što započnete izradu jastučnica, Okada prostor tamjanom kako bi se pročistila energija u njemu …

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.