SAMO ŽELE DA VAS ISKORISTE: Dame, čuvajte se muškaraca u ova tri horoskopska znaka

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ova tri horoskopska znaka nisu muškarci za cijeli život.

rak

Rakove je moguće smjestiti u dvije grupe – oni koji vole svoju kuću, ali su naporni, cjepidlake i kritičari, i oni koji su pasivni, lijeni i nezainteresirani. Takvi se najčešće žene iz koristi, nasljeđa ili zbog položaja, odnosno, iz bilo kojeg razloga koji će im na lak način pružiti stjecanje dobara ili položaja. Iako voli ženu i djecu, nikada ničim do kraja neće biti zadovoljan i uvijek će pronaći nešto što će u njemu izazvati kritiku ili žaljenje. Ipak, po pravilu su vjerni – naravno, samo ako su sve njihove želje kod kuće zadovoljene.

Škorpion

Jedini način na koji ćete s ovim znakom stvoriti bračnu harmoniju jest da ga slijepo pratite u svim njegovim nastojanjima. Škorpioni ne podnose dominantne žene, staromodni su i vole pokazati tko je muško u kući. Ipak, obožava svoju ženu i djecu i uspješan je na poslu, što mu omogućuje da se uspješno brine za svoju obitelj. U dubini duše su njegovi osjećaji za njih zaista plemeniti, iako nikad neće naučiti da ih izraze. Ako možete zadovoljiti sve njegove ogromne želje, u krevetu i izvan njega, mogli biste ostvariti uspješan brak.

strijelac

Ovaj tip muškarca zahtjeva mudru i taktičnu ženu, i to u većoj mjeri od drugih, jer on će primijetiti njezine pogreške, nesavršenosti i mane. Njegov interes za svijet je ogroman – želi pomoći i sudjeluje u svemu, što ga ponekad teško drži vezanog za brak i kuću. S ovim muškarcem nije teško živjeti, ali zbog njegovog nedostatka osjećanja, velikog nestrpljenja za bilo što ograničeno ili strogo utvrđeno pravilima, njegova će žena biti primorana proširiti svoje horizonte kako bi s njim bila na ravnoj nozi.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.