SAMI SEBI DOVOLJNI: Ovaj horoskopski znak je u vezama najzahtjevnije i skoro ga je NEMOGUĆE ZADRŽATI

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Osim što su poznati po tome što su izuzetno društveni, pozitivni i slobodni u svakom smislu, oni nisu najbolji u vezama. Nisu baš “rođeni” za bračni, odnosno, obiteljski život. Jer im najviše treba samo jedno – njihova sloboda …

Riječ je o Strijelčevima.

Zbog te iste slobode, vas neće previše uzimati u obzir pri svojim planovima i razmišljanjima, već će biti pomalo jedno samoživo stvorenje koje će prvo gledati da njemu bude najbolje i da zadovolji svoje potrebe.

Vaši osjećaji su pomalo nebitna, jer su njegova itekako na prvom mjestu, pa za vas – nema vremena.

Svaku osobnu pogrešku neće vidjeti, a kada mu se to iznese pred vidjelo, najstrašnije će vas ocrniti. Kada je u pitanju obrnuta situacija – u stanju je pametovati cijeli dan i noć.

Spremni su se obvezati, ali sve okreću u svoju korist. Ovaj tip zahtjeva mudrog i taktičnog partnera. Strijelci su pomalo cjepidlake i mnogo su skloniji primjećivanju lošijih strana i pogrešaka svog partnera.

Ukoliko se njegovi ukusi promjene, ne vidi zašto bi nastavio s izražavanjem simpatije prema nekoj osobi. Čak i ako mu ništa posebno ne smeta, život i ljubav promatra samo kao dio sportske igre.

Naravno, on / a je “jak” u braku. Njegov partner mora biti široke svijesti, oslobođen ljubomore i pomalo povodljiv, čak i ako to nije njegova prava priroda.

On će morati biti pravi umjetnik kako bi u svemu mogao pratiti i zadovoljavati interese jednog Strijelca.

S ovim ljudima nije teško živjeti. Ali zbog njihovog nedostatka osjećaja, velikog nestrpljenja za bilo što što je ograničeno ili strogo utvrđeno pravilima, partneri ovog znaka morat će prošire svoje horizonte, kako bi s njim bili na ravnoj nozi.

Njihove strasti su sportske i avanturističke. Oni su veseli i zanimljivi suputnici koji ljubav doživljavaju kao sretnu okolnost. Svi njihovi osjećaji i želje usmjereni su na brzu i momentalnu akciju.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.