Šamanske MAGIJA: Proricanje i predviđanje pomoću kamena

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Pod pojmom šamanizam, smatra se da svijetom vladaju nepoznate sile i duše umrlih. Ova je tradicija vezana je za nomadski način života i potječe iz Sibirske regije. Šaman je iscjelitelj koji je sposoban ući u svijet duhova kako bi iz njega donosio poruke.

Proricanje iz kamena uz adekvatnu vježbu podrazumijeva određeni ritual. Najprije se koncentrirate na pitanje na koje želite dobiti odgovor. Potrebno je provesti izvjesno vrijeme u pustom dijelu prirode, zatim krenite u šetnju u potrazi za kamenom ne veličine oko 20 centimetra kvadradtnih. Kamen stavite na zemlju ispred sebe i postavite pitanje na koje želite odgovor.

Proučavajte površinu kamena koji vidite i koncentrirajte se na nju, poslije nekoliko minuta dobit ćete od neravnih površina na njemu likove i figure. Ovisno što ste vidjeli povežite simboliku i značenje i odgonetnite što su izvjesne ” vizije ” imale za poruku.

Sljedeći korak je kamen okrenete na drugu stranu i ponovite postupak. Ako kamen dovoljne veličine imat ćete opciju da ga tumačite iz više kutova i dobijete bolje objašnjenje.

Sljedeće što treba učiniti da usporedite poruke koje ste dobili i primijenite u rješavanju vašeg problema.

Ističemo da je koncentracija veoma važna u primjeni ove tehnike predviđanja. Zatim sa zahvalnošću kamen vratite na isto mjesto gdje ste ga pronašli.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.