ŠAKOM O ASTRO-STO: Tko za vas predstavlja autoritet?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

“I mama i tata i moja brata dva, komšijsko kuče …”

Da li je za vas autoritet neko od roditelja, neki poznanik ili selebriti? Ili ne vjerujete u autoritete, osim onda kad pokušavate vi drugima budete autoritet?
Zodijak određuje tko će vašem znaku biti “glavni”, a vi provjerite da li su zvijezde i ovaj put u pravu.

OVAN je lojalan nadređenima u poslu, ali njemu je najveći autoritet – mama. Vezan je za obitelj i poštuje hijerarhiju, pa poštujete svačije roditelje – može biti da uvažavate punicu ili svekrvu. Ovan je i patriota, pa se divi uspješnim političarima, ali poštuje i znanstvenike i profesore koji su uspjeli u inozemstvu.

BIK je obiteljski znak koji poštuje tradiciju. Teško prihvaća promjene i robuje navikama, pa je za njega autoritet svako – samo je bitno da mu se divi. Bilo da su to sportaši, umjetnici ili novinari kojima su sva vrata otvorena.

Osim egocentričnosti, još jedna mana BLIZANACA je nestrpljivost. Najveći autoritet za njih zato su osobe koje su požrtvovane, suosjećajne i plemenite, jer će saslušati i pomoći svakome kome je to potrebno. Oni poštuju liječnike, veterinare, socijalne radnike i psihologe, a dive se kreativcima koji svoju maštu pretvaraju u stvarnost.

RAK ima podršku najvećih autoriteta – roditelja i partnera, ali mu imponiraju i osobe na položaju (biznismeni i diplomate). Ovaj znak je poznat po promjenljivom raspoloženju, pa se zato divi osobama koje se bave stresnim i opasnim zanimanjima – kirurzima, novinarima, političarima, državnicima i sportašima.

LAV je uglavnom autoritet za druge, ali ga privlače osobe koje su situirane i materijalno osigurane. Impresioniraju ga bankari i biznismeni. U njemu čuči dijete koje se divi znanstvenicima, istraživačima, detektivima i arheolozima …

DEVICE su osobe koje uvijek znaju što žele, razmišljaju daleko unaprijed i ne vole iznenađenja. Zato im prijaju komunikativne i duhovite osobe. Dive se privatnim poduzetnicima, ali i turističkim vodičima, putopiscima i glazbenicima.

Ljubazna ali zatvorena VAGA ima visoke kriterije, cijeni tradiciju i obiteljske vrijednosti, pa je zato njezin najveći autoritet – otac. Ona od života želi samo ono najbolje, pa su joj autoritet postojane, suštinski odane, stabilne i lojalne osobe. Imponuju im vrhunski državnici i znanstveni radnici.

Strast je Škorpijin pokretač, pa je ona bezuvjetno odana onima koje voli. Imponuju joj glamurozne i uspješne osobe koje se uspinju visoko na društvenoj ljestvici, bilo da je riječ o vrhunskim umjetnicima ili sportašima.

STRIJELCI su ambiciozni i studiozni, pa mogu biti vrsni polemičari ili zanesene sanjalice. Najveći autoritet za njih imaju osobe koje se bave psihoanalizom. Širina njihovog duha i dubinsko poznavanje raznovrsnih znanja je ono što ih zadivljuje.

JARAC usmjerava pažnju ka profinjenim i vaspitan osobama koje imaju diplomatskog takta. Zato su za njega istinski autoriteti osobe kojima je poštovanje i provedba zakona u opisu radnog mjesta – pravnici, odvjetnici, suci, svi koji su nepristrani i pravdoljubivi.

VODENJAK voli da je prva u svemu, pa zato najveće poštovanja ukazuje onima koji znaju gdje je “zlatna žica” i umiju stvoriti novac ni iz čega. Najviše se plaši vlasti koju netko može imati nad njom, ali je impresioniraju pripadnici policije, kao i osobe koje znaju ono što drugi ne znaju.

Sujetne i inantne RIBE ozbiljno su motivirane, kako navodi Cosmopolitan, iako djeluju flegmatično i rastreseno. Osobe širokih vidika i istraživačkog duha doživljavaju kao najveće autoritete – pustolove, putopisce, skladatelje, režisere, glumce i modne kreatore – sve one čija je mašta bezgranična.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK