SA NJIMA SE NIKAD NE ZNA: Ovi znakovi horoskopa vješto kriju svoje osjećaje

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Priroda ovih znakova horoskopa je takva, da rijetko ili gotovo nikada ne odaju svoje osjećaje ili bar ne u njihovoj punoj snazi. Ukoliko od njih tražite eksploziju, nacekacemo se ali ne brinite to nije zbog vas, to je njegova priroda.

Vodenjak ne želi biti povrijeđena.

Oni jednostavno ne vole pokazivati ​​osjećaje jer misle da će zbog toga djelovati ranjivo. Radije će držati distancu nego da se otvore nekome i dopuste da svijet vidi da nisu toliko snažni koliko vole misliti da jesu.

Škorpion se plaši izdaje.

Škorpioni otvaranje i pokazivanje osjećanja povezuju s mogućnosti da ih neko izda, zbog čega im se nikako ne isplati da se otvore prema drugima. Izbjegavanjem pokazivanja osjećaja imaju dojam da su zaštićeni od vanjskih utjecaja.

Djevica je perfekcionist a osjećaje ne idu uz to.

Svoje osjećaje i ranjivost kriju iza perfekcionizma, iako glume da cijelo vrijeme imaju odgovor na sve, manje su šanse da će netko vidjeti koliko su zapravo ranjivi a često su i smrtno ozbiljni.

Blizanci vole osjećati sigurno.

Ne podnose da ih netko smatra ranjivim, zato se uvijek prilagođavaju ljudima u čijem su društvu. Ako svakome pokažu drugu stranu svoje ličnosti, nitko ih neće upoznati u potpunosti, a Blizanci se zbog toga osjećaju dosta sigurnije.

Bik voli da je nedodirljiv i toga će se tvrdoglavo držati.

Bikovi kriju svoju ranjivost i osjećaje iza tvrdoglavosti, pa zbog toga često ostavljaju dojam da su jako snažni i nedodirljivi. Istina je da se oni na taj način samo štite jer ne umeju da se nose s osjećajem ranjivosti.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.