Horoskopius

Runa Rad, Raido-Sve što je potrebno je hrabrost da se načini prvi korak; ostali koraci slijede sami!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ideja potrage vrijedi kako za viteza, tako i za šamana, koji ide u svoju potragu (put u “donji svijet” ili u “drugi svijet,” itd.), Kako bi stekao moć. Raido predstavlja polazak sa mjesta balansa u Ansuz; ratnik, sada svoj čovjek, ne više mladić, ponovno napušta udobnu poziciju (kao što je na početku napravio sa Fehu) i polazi u potragu svojom voljom i računajući na svoju snagu. On je stekao pravo da se nazove odraslim prolazeći inicijaciju URUZ, kao što je stekao i pravo na vlast (Ansuz) pobijedivši diva (Thurisaz). Sada on kreće u potragu za odgovorima na svoja pitanja, i za ostvarivanjem svojih želja.

Ovo je, u pravom smislu riječi, Runa života: prvo putovanje između Fehu i Ansuz predstavlja rast djeteta u odraslog čovjeka, shvaćanje vlastitog identiteta i izgradnju osnova svoje ličnosti. Raido je nastavak tog procesa, životni put koji čovjek sada bira za sebe, potraga za svojim višim ciljevima i željama. Dok su dosadašnje Rune označavale aspekte potrebne da bi netko uopće bio potpun, svoj čovjek, Raido predstavlja život od tog trenutka nadalje.

Raido je posljednja Runa koja ide strogo sekvencijalno; mada će se u Futarku jos na par mjesta pojaviti Rune koje su neposredno povezane jedna s drugom, i mada postoji opća povezanost u spiralnom tjedna, nakon ove Rune više nema onako eksplicitne veze s prethodnim kao do sada. Daljnji napredak predstavlja varijetet interesa koji svaki čovjek ima, milijarde mogucnosti i kombinacija iz kojih se može birati. Jedina važna stvar je KRENUTI; Ansuz je udobna pozicija, i mnogi ljudi ne žele je ostave iza sebe. Ali izvan granica Ansuz i dalje postoji svijet prepun lijepih i ružnih stvari, svijet koji treba istražiti što potpunije; svijet u kojem se nalaze sva pitanja i svi odgovori.

Sve što je potrebno je hrabrost da se načini prvi korak; ostali koraci slijede sami.

Asocijacija
potraga, putovanje, progres, životne lekcije, hodočašće, staza, Tao, životni put, potraga za “svojim postavljanjem” u svijetu.

Prema Sinhronaru Raido jedan od 4 Vremenskog Prostora: RAIDHO je Solarni Prsten koji inicira Vremenski Prostor (Alpha 5)

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK