Horoskopius

Runa Ansuz, Os-širi pogled na svijet, naređenje, odgovor, dostojanstvo, vlast, moć ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ansuz je prva točka balansa u Futarku. Primalna, strašna energija URUZ je ovdje ukroćena prilikom prelaska probe Thurisaza. Njena suština je sadržana u simbolu Odina, koji je Bog mudrosti isto kao i Bog rata (može se uspostaviti i veza sa Boginjom Atenom). Provjeren bitkom, mladić je sada čovjek, odrastao i spreman biti dio plemena, i da slobodno luta vanjskim svijetom.
Kao i kod Fehu, postoji mnogo ljudi koji dostignu ovaj nivo u svom osobnom razvitku, i odluče da ostanu na njemu. Prošavši ispitivanja i dokazavši hrabrost, oni su sada vođe svog života, au sebi imaju i začetke šamana. Međutim, oni i dalje nemaju sposobnost da zaista razumiju sebe ili ljude koje predvode; prvi okovi (ovisno) su raskinuti, ali pravo duhovno putovanje može početi tek s ove točke.
Ansuz je simbol govora i jezika. U sadejstvu sa svojom simbolikom vođe i Bogova, ona može označavati naredbu ili naređenje; ali također, u sadejstvu sa prethodnim Runama, ona označava ODGOVOR – čovjek u Fehu postavlja pitanje koje se suprotstavlja njegovom dotadašnjem (domaćem) pogledu na svijet (URUZ), bori se s problemima unutar sebe (Thurisaz), i dolazi najzad do odgovora (Ansuz ).
Konačno, ova Runa označava (ljudima kojima se to uklapa u pogled na svijet) direktan utjecaj ili pozornost “viših sila”; šamanu Nordijskog sustava, ona je simbol Odina, i on će se pozvati na nju kada želi uputiti molitvu ili zahvalnicu svom zaštitniku.

asocijacije:
vođa, vladar, predvodnik, pravda, šaman, mudra odluka, Odin, širi pogled na svijet, naređenje, odgovor, dostojanstvo, vlast, moć

ANSUR (Ansuz) – RIJEČ BOŽJA, BOG
Ova runa je povezana s bogom Odinom. Predstavlja božansku moć, kreativnost, vrhunsku mudrost i znanje, au svakodnevnici može značiti i duboko razmišljanje, preispitivanje ili sličan razgovor.

Prema Sinhronaru Ansuz jedan od 4 Moći Inicijacije Ansuz je Dah Votana koji inicira Inicijaciju (Kali 4)

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM