Horoskopius

Ribe – tip Portugalac-Horoskop i kriminal (astrologija)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

FBI statistika kaže da su Ribe povezane s drogom i svim oblicima šverca. Uglavnom rade na sitno, ali dopadnu li zatvora, imaju dodatno “školovanje” i često postaju kriminalci visoke kateorije. Astrološki, Ribe važe za suosjećajni znak, a mnogi teroristi rođeni su u njemu; kao i prvi čovjek i žena u svemiru – Jurij Gagarin i Valentina Terješkova.

Tko je sve rođen u ovom znaku od (ne) slavnih?

Osama Bin Laden (10 3. 1957) – na temelju njegovog horoskopa teško bi se posumnjalo na teroristu, izuzev da je vjerojatno imao nemirnu mladost. Ono što njegovu natalnu kartu ipak izdvaja, upravo je Mars, planeta rata, na Algolu, destruktivnoj fiksnoj zvijezdi. I još nešto: u 12. je kući, tako da je njegova odluka da djeluje iz pozadine bila donesena i prije nego što je postao najtraženiji čovjek na planeti.

Josef Mengele – liječnik koji je vršio eksperimente na ljudima u koncentracijskim logorima, uvijek bio u bijelim rukavicama, zahtijevao sterilnu čistoću i – postao rodonačelnik moderne genetike. Nažalost, njegovi eksperimenti zaista su znanstveno medicinsko štivo. Smatra se da je i po bijegu u Latinsku Ameriku nastavio baviti “znanošću” – Indijanci su mu davali djecu da ih školuje, a on ih je koristio za eksperimente. Pod njegovim utjecajem (da li?) U Čileu postoji sekta koja zagovara kloniranje. Nikad nije uhvaćen, ali je potvrđeno da je umro 1979, na temelju uzorka kosti – ne zna se da li u Čileu ili Argentini.

Vjačeslav Molotov – poznat prije svega po “koktelima” (usavršena “grčka vatra”), koje koristi gerila u cijelom svijetu, po jednostavnom receptu: boca, platno i benzin. Može ih napravi i najmanje dijete, a imaju razornu moć. Njegov Mjesec postavljen u Lavu, s dobrim aspektima, dopineo je matematičkom mozgu, jakoj logici, ali mu je donio i sreću biti jedan od rijetkih koji je preživio Staljinove čistke. Bio je visoki časnik za vrijeme Staljina, čak i ministar vanjskih poslova koji je s Ribentrop potpisao akt o nenapadanju. Time su praktično Hitler i Staljin podijelili Poljsku i ostatak Europe. Molotov je, između ostalog, bio i potpisnik čuvenog pisma Titu iz 1948, poslije čega su kod nas nastupile golootočke godine.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK