Horoskopius

Ribe / Strijelac-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovakav savez Jupiterovskih vrijednosti ova dva znaka daje optimističku, povjerljivu, velikodušnu i miroljubivu prirodu, spremnu da sa svom punoćom živi svoj život. Svestrana ste, elastična i izražajna osobnost, svjesni da ste dio samo šire cjeline, i uvijek spremni pomoći drugima. Posjedujete veliku sposobnost da branite svoju individualnost i slobodu, tako da idete svojim putem sigurni u sebe iu svoje dobre razloge. Osim toga, zadrti ste branilac pravde i koristite dobrotu kao svoje najomiljenije oružje.

Riječ je, dakle, o širokogruda karakteru, kojeg potiče vlastita ispravnost i otvorenost ka svemu što je novo, jer Vam to služi da i dalje harmonično razvijate svoju osobnost. Imate duboko intuitivnu prirodu (ponekad imate istinska predosjećanja!), Koja zna da koristi ovu osobinu kao korisno sredstvo u svom duhovnom i intelektualnom razvoju.

– Za Vas, kaos ima svoju veličinu a nered je samo nerazumljiva nesimetričnost, neobjašnjiva običnom smrtniku, već samo onima koji su sposobni (kao što ste to Vi), da mu priđu intuitivno ili uz pomoć estetske ili matematičke operacije. Ako Vašim humanim težnjama ne uspije obuhvate svijet, još Vam ostaje mašta kojoj će to zasigurno uspjeti …

Osobe sa ovakvom kombinacijom znakova u horoskopu su vrlo rijetko prosječne – to nije zato što se postavljaju iznad ostalih, već zato što smatraju da nejednakost ljudskih bića nije prepreka napretku čovječanstva. One obično djeluju u suprotnom smjeru kao tvorci jedne bolje budućnosti, koja rađa kvalitativne i dinamičke razlike među živim elementima od kojih se sastoji. Veliki optimisti, bonvivani i epikurejci, ovakve osobe znaju iskoristiti, s izvjesnim oportunizmom, prilike koje im se pružaju. Ipak, iako su uspješne u poslu, uvijek su nezadovoljne postignutim rezultatima.

Nadahnuta velikim idejama i razrađujući ambiciozne projekte koji nadilaze mjeru pojedinca, ovakva osoba se ispunjava i potvrđuje u kolektivnim ostvarenjima. To nije naivni fatalist tipa “potrebno je sve da bi se svijet sagradio”, već više voluntaristički tip “iskoristimo razlike i energije da bismo napravili nesto bolje” … Ovaj miješani tip kuje svoju osobnost izlažući se najraznovrsnijim iskustvima i pokušavajući biti u kontaktu s univerzalnim . Prija mu da sebe promatra kao jedan dio velike cjeline; kao kotačić neophodan za funkcioniranje “Strojevi” …

Vaša ključna riječ je sloboda – sloboda misli, govora, akcije. Bezbrižni ste, prijateljski nastrojeni i optimista, vjerojatno ste u ranoj mladosti bili prilično nemirni, međutim, kako ste intuitivni i idealista, često Vas u kasnijim godinama zainteresuju kakvi duhovni horizonti i tada se skrasite. Vi ste u odnosu na druge Ribe najotvoreniji, najiskreniji i najpošteniji.

Volite putovati i vjerojatno će Vam se, za to, u životu često pružati prilika. Neposredni ste i društveni, sa smislom za humor, žto Vam pomaze sakriti svoje osjećaje. Brzo ulazite u romantične i druge situacije, ali isto tako brzo izlazite iz njih. Teško Vas je vezati za nekoga ili nešto. Naklonjeni ste egzotici i volite životinje …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK