RIBE-Poslovni horoskop za 2021 godinu iz kuta vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Očekuju Vas pozitivni rezultati i napredovanje u razdoblju od 11 siječnja, zatim posebno od 26. veljače do 24. ožujka. Ipak nemojte zaboraviti da su za dobar start neophodni određeni uvjeti, tako da će Vam u razdoblju tijekom svibnja i lipnja biti neophodna dobra priprema i nečija podrška. Uz svo znanje ili isustvo koje imate, poželjno je da se aktivno prilagođavate na neke suvremenije oblike poslovanja posebno sredinom iu drugoj polovici godine. Kad god se ukaže prilika potrudite se da kombinirajte različite poslovne stilove i metode rada, jer ponekad uspjeh proizlazi iz neočekivanih situacija i neobičnih kombinacija koje drugi ne mogu kopiraju ili prisvojiti vaš zasluge. Godit će Vam određena priznanja ili izrazi popularnosti u razdoblju tijekom srpnja, i osobito od 15. listopada do 08. prosinca. Imat ćete uspjeha u edukaciji ili u nekim javnim poslovima, kao iu aktivnostima iz oblasti medicine, gospodarstva, trgovine, komunikacija, medija ili kroz investiranje.
Ovo je vrijeme kada trebate dobiti priznanje za vaš naporan rad i predanost poslu. Snaga će prirodno doći do vas na profesionalnom polju. Odvojite vrijeme za nove pothvate koji dolaze. Dodatni trud treba ostvarite da biste dobili naklonost nadređenih na vašem radnom mjestu. Timski rad će biti razočaravajući po vas, u većoj mjeri tijekom ove godine. Mir i harmonija treba prevladavaju vama. Vaš naporan rad će se napokon isplatiti, kako pokazuje godišnji horoskop za Ribe u 2021. U ranijim dijelu godine, najvjerojatnije ćete dobiti novčani poticaj. Ako niste otpočeli neki novi projekt, nije bitno. Sreća će vas stalno pratiti u financijskom smilsu, pa se zato ne treba opterećivati. Sve dolazi na svoje mjesto, iu trenucima kad mislite da je sve izgubljeno, nećete biti ni svjesni kakve vas sve mogućnosti okružuju. Pa ipak, najbolji dio godine za poslovanje je prvi kvartal, dok će u kasnijem razdoblju vaš uspjeh biti popraćen problemima. Budite spremni vrijedno radite, jer će prvi period lakog uspjeha bez prevelikog napora brzo proći.
U 2021. godini vaš materijalistički dio će biti dvostruko blagoslovljen. Imat ćete mnogo prilike za povećanje svojih financija ove godine. Ukoliko ste zainteresirani za kupnju kuće ili luksuznog automobila neće biti neke početne prepreke. Dobre su šanse da se dobro snađete u srednjem dijelu godine. Moguć je neki prihod kroz kupnju imovine. Vaše kreativne mogućnosti će također donijeti dobar iznos prihoda. Provjerite svoje financijske planove prije nego što se upustite u novu teritoriju.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK