Ribe-Mjesečni horoskop za veljaču 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Izgleda mi da je došlo vrijeme da I vi malo krijete neke stvari od partnera, zar ne? No, da krenemo redom … u prvom dijelu veljače vi I partner ste u dosta dobroj povezanosti. Biće par burnijih svađica I to najviše iz razloga što ćete vi više vremena posvećivati ​​nekim osobnim prioritetima I poslu nego voljenoj osobi. No, pošto je ovo dosta prolazno, ne sumnjam da ćete se brzo vratiti u svoj standardni kolosijek. A u drugom dijelu mjeseca – evo iznenađenja. Mogli ste se zakunete da vam nikada ne bi palo na pamet da nešto voljenoj osobi radite iza leđa, ali pojavljuje se netko kome je teško odoljeti. Doduše, vrlo je vjerojatno da ovo može biti bivši emotivni partner, netko kome vi baš teško možete odbiti poziv na kavu, susret. A što će od svega ovoga proizaći – Bog sveti zna. Da vas cijela situacija može prodrmati, to je sigurno. A da li ćete uspjeti zadržati pribranost duha I iskulirate ovo iskušenje, to ćete vjerojatno znati samo vi. Ako ste usamljeni I vama ta prošlost može onako blago pokucati na vrata. Taman je vrijeme da kažete – došla maca na vratanca – I onda vidjeti da li ćete odbiti ili pristanete. Iskreno rečeno, ja ne vidim poentu ponovnog početka, obzirom da je ovo nešto što neće moći traje naročito dugo, ali to je ipak vaš život – vi najbolje znate što vam je činiti. Ako hoćete da poslušate savjet – budite malo strpljivi. Vama tijekom veljače dolazi šansa preko prijatelja, izlazaka, društvenih okupljanja, zabave I proslava svake vrste. Ako se maknete izvan kuće – upecaćete nekog. Malo šale, ali shvatili ste na što mislim. Ovo je osoba koja bi već mogla postati trajniji faktor u vašem životu. Na vama je odluka.

posao

Planovi, kreativnost, dobre ideje, I na sve to – naglašena intuicija I ljudi koji su spremni vas podrže. Imate odličnu osnovu, na vama je samo da razrađujete. Doduše, budite sigurni da je pred vama razdoblje kada ćete itekako morati zasuču rukave, ali to ne bi trebalo da vam bude teško, pošto ćete itekako vidjeti koristi od svega ovoga. Možda računate da ćete uspjeti promijeniti radno mjesto ili da prijeđete na višu poziciju, ali ovo je nešto što vam se može izmaći u posljednjem trenutku ili biti prolongirano za naredni mjesec. Polje inozemstva je jako aktivirano tranzitom Marsa, pa iz ovog segmenta očekujte pokretanje suradnji, bolje ponude I aktivaciju onoga što ste u prethodnom razdoblju pokrenuli. Novca će svakako biti I ovim dijelom ćete biti u potpunosti zadovoljni. Taman imate više nego dovoljno da podmirite obveze na koje vas vjerovnici u drugom dijelu mjeseca itekako podsjećaju. Oni koji se bave privatnim biznisom, dobit će jednu poveliku financijsku injekciju. Podrška I preporuke od klijenata.

Zdravlje

Prve dvije dekade veljače baš I nisu zdravstveno najbolje po vas. Moguće su jače infekcije dišnih putova, ali I sklonost ka svakojakim virusima I bakterijama. Starija populacija mora više pažnje obrati na kralježnicu I krvnu sliku. Zdravstveno stanje ide na bolje u trećoj dekadi mjeseca.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK