Ribe-Mjesečni horoskop za studeni 2020.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Vaš vladar Neptun u aspektu sa Merkurom oko sredine mjeseca može biti razdoblje obratiti pozornost na novac i posao kojim trenutno želite baviti. Čuvajte se krađe, prije svega, lažnih ljudi koji nude pomoć, dokumenata, potpisa. Na sve to obratite pažnju kako biste bili spašeni od loše energije. Često mijenjate posao ili nemate ideju što biste radili, pa tu gubite mnogo od snage i optimizma. Morate se držati jasnih ciljeva. Druga polovica mjeseca dat će vam početak nove suradnja s vatrenim Strijelcem ili zemljanim Jarcem da napredujete, zaraditi više.

LJUBAV: Studeni donosi iznenađenja, posebno onima koji su u vezi. Može se dogoditi da naglo prekinuti. Vašu odluku partner će prihvatiti samo ako objasnite što se točno događa s vama. Neće vam biti teško priznate da imate drugog partnera već duže. Druga polovica mjeseca je važna za nove ljubavi, poznanstva. Birajte Škorpiona, Raka, Strijelca, Bika ili Djevicu. Oni koji su sami mogu se osloniti na poznanstvo preko prijatelja.

ZDRAVLJE: Vodite računa o višku tekućine u organizmu, skloni ste otjecanju. Morate mijenjati način prehrane, posebno se pozabavite doručkom koji je važan za očuvanje energije, raspoloženja i šećera u krvi. Joga, fitness, trčanje – to je preporuka.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.