Horoskopius

Ribe-Mjesečni horoskop za rujan 2021.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

ljubav

Oni u emotivnim vezama I brakovima neka se “čvrsto drže” tijekom ovog mjeseca … Naime, pomračenje sunca dešava se u vašem polju ozbiljnih partnerstava I braka, a pomračenje Mjeseca u vašem polju ličnosti. Na samom početku rujna može doći do velikih problema u vašim emotivnim relacijama I više je nego izvjesno da će se oni ponavljati, a ni vi ni partner nećete imati dovoljno snage da ih riješite. Optužbe će “letjeti” I sa vaš I sa strane voljene osobe, a evidentno je da neće donositi rješenje, već će vas samo dodatno uvlačiti u problem. Tek od drugog dijela mjeseca otvaraju se prve mogućnosti da vi I voljena osoba počnete rješavate nagomilane loše situacije. Kada Merkur krene direktnim hodom, tijekom treće dekade, komunikacija će početi da se popravlja I stvari smiruju … .Što se slobodnih pripadnika znaka Riba tiče, vas sigurno do polovice mjeseca čekaju neki teži momenti. Očito je da postoje situacije s kojima vi ne možete tako lako izaći na kraj, možda je u pitanju usamljenost, a možda jednostavno ne možete ni na koji način da osvojite osobu koju želite. Rijeke suza će postati maltene standardne sve dok ne prođe pomračenje Mjeseca polovinom rujna. Od tog momenta vama slijede neočekivani preokreti, okolnosti koje vam iznenada idu na ruku I više je nego izvjesno da ćete se “podići” u kratkom roku. Treća dekada rujna je više nego dobra za ljubav. Načekali ste se, pa izvolite sada – uživajte u dešavanjima! Prilike vam idu kroz polje posla, preko izlazaka I društvenih mreža.

posao

Rujan mjesec testira vaš živce I u poslovnom segmentu. Suradnje I poslovna partnerstva će biti na velikom ispitu tijekom prve dekade ovog razdoblja. Također, vaš odnos s nadređenima se može jako pogoršati I evidentno je da ćete biti “stisnuti” I nekim kratkim rokovima, ali računajte I na to da će šefovi imati samo riječi kritike za vas. Na sve ovo, vaša koncentracija I organiziranost je nikakva, pa su mogući propusti I pogreške, naročito što se tiče dogovora, poslovne komunikacije I papirologije. Polovicom mjeseca će vam vjerojatno izgledati kao da se sve oko vas urušava, što je naravno vrlo subjektivno gledište, a ostatak rujna će vam pokazati da se sve može srediti I brže nego što mislite. Vladar vašeg znaka, Jupiter, prijeći će u Vagu I vaš polje promjena, kriza, novca od ugovora I njegov pravi utjecaj ćete osjetiti tek u drugom dijelu rujna. Pred Ribama su od tog razdoblja pozitivne promjene, lako I brzo ćete se vratiti na stare poslovne pozicije, a pred vama će se otvoriti I šanse za poboljšanje financijskog segmenta.

Zdravlje

Pripadnici starije generacije će u prvom dijelu mjeseca osjetiti pogoršanje zdravstvenog segmenta. Psihički pritisak neće odgovarati ni mlađim Ribama, pa je neophodno naći vremena za opuštanje I relaksaciju. Poboljšanje prilika od drugog dijela rujna.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK