Ribe-Mjesečni horoskop za rujan 2020.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Potrudite se da radite što više istaknuti koliko ste ustvari ambiciozni i neće biti problema za vas. Ovo je inače odličan mjesec za sve one koji žele pokrenuti nešto novo posebno ako je to umjetnost, mediji, tv. Vaša planeta Neptun iako u težem aspektu sunca dat će vam da dobro razmislite s kim radite ili jednostavno obratite pažnju na suradnike. Druga polovica mjeseca može biti okrenuta onim pripadnicima zviježđa koji se bave poslovima znanosti, istraživačkog rada, inovacijama.

LJUBAV: Potrebna vam je osoba koja će vam pomoći da bolje sagledate svoje unutarnje biće. Može biti Škorpijon ili Bik ali vi nekako više težite zračnim ili vatrenim znakovima. Ovo je idealan period za sve one koji žele upustiti u vezu s nekim tko je izvan vaše države. Ako ste u braku znate da trpite, popuštate partneru ali nemojte dozvoliti da vam ta osoba kroji život. Pronađite sebe, prepoznajte svoje prave osjećaje, onda neće biti mučenja.

ZDRAVLJE: Skloni ste različitih infekcijama, bakterijama. Morate paziti da ne konzumirate previše alkohola, jer narušavate razinu šećera u krvi, pa samim tim razvoj bakterija je pogodan takvom tlu.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.