Ribe-Mjesečni horoskop za prosinac 2020.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Odličan mjesec koji daje velike šanse Ribama da budu uspješne sa svim idejama, namjerama. Rad na polju intelekta, trgovine, putovanja, turizma. Imate snage i ambicije da radite s više od dvadesetak osoba, suradnika, koji moraju da podrže vaše ideje, planove. Ovo je često aspekt i onih koji mijenjaju posao, prelaze na bolju poziciju. Čuvajte se retro Merkura ako idete u inozemstvo kako ne biste izgubili ili negdje slučajno ostavili dokumenta. Od kraja godine spremajte se za nove projekte koje najvjerojatnije završavate u narednim mjesecima.

LJUBAV: Partnerski odnos u braku može biti u nekom trenutku nepodnošljiv zbog ljubomore partnera na vaš posao i preokupiranost. Tu ćete morati napraviti rez ili jednostavno razovarati o svemu da ne dođe do raskida zbog trivijalnih stvari. Ako ste slobodni, imate dobru energiju sa s Lavom, Bikom, Ribom ili Škorpijom. Koristite svoj šarm, ljepotu, osmijeh kako biste dobili ono što želite, a ljubav možete naći na poslu, osoba koja dominira, predvodnik ili turistički vodič.

ZDRAVLJE: Skloni ste virusima, prehladama. Povedite računa o organima na glavi, posebno su sinusi osjetljivi. Ribama prija lagana prehrana, toplija voda za piće, nikako gazirani sokovi ili umjetno šećeri.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.