Ribe-Mjesečni horoskop za ožujak 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Kao i svima ostalima, i vama je prva dekada ožujka najnapornija, pogotovo što se Pomrčina Sunca događa u vašem znaku. Vi nećete biti “baš svoji” a voljena osoba ili bračni partner neće baš imati mnogo razumijevanja za vaša ponašanja i padove. Bit ćete statični, blago depresivni, zabrinuti po nekim osobnim pitanjima, a voljena osoba će pokušavati vas prodrma i pokrene. Svi ti njegovi pokušaji će se uglavnom završavati raspravama i svađama i vašim povlačenjem još dublje u sebe. Budite hrabri i pregurajte ovaj period, makar se potrudite da ne dođe do većih raskola između vas i voljene osobe. Ovi trenuci će doći i proći a ostatak mjeseca i nije toliko loš. Potrebno je samo da svu onu nježnost, ljubav i emociju koju nosite prema partneru i pokazati. Vidjet ćete da stvari ipak mogu doći na svoje mjesto. Slobodni će kroz ovu prvu dekadu proći dosta teško. Sva usamljenost, sve povrede iz prethodnog razdoblja kao da će u potpunosti eskalirati i natjerati vas da se zatvorite i povučete u sebe. Nećete biti voljni za izlaske, za društvo, a ovo vam je velika greška, jer je tranzitna Venera u vašem znaku i sada možete privući poglede suprotnog spola. Ne kažem da je ovo divno vrijeme da se neki odnos i otpočne, jer ste suviše krhki i nespremni da se prepustite, ali ćete ipak biti u boljem raspoloženju kada vidite koliko se netko trudi oko vas. Poslušajte savjet – biće vremena za pravu ljubav, sada se samo potrudite da se malo rasteretite i opustite u društvu ljudi koji vas vole.

posao

Ako se bavite umjetničkim i kreativnim zanimanjima, vi ćete vrlo uspješno proći kroz prvu dekadu mjeseca. Ukoliko je ono što radite mnogo praktičnije, obratite pažnju na ovaj period, jer je on izuzetno nepovoljan i može vam donijeti velike probleme. Svega će ovdje biti – i loših odnosa sa suradnicima, i planova koji se urušavaju, nikakve dogovore sada nećete moći ostvariti jer će razumijevanje između vas i potencijalnih partnera biti na nuli. Da ne pričam da se mogu dogoditi i nesporazumi s ljudima s kojima odavno surađujete koji će vaš relacije vratiti jedan korak unatrag. No, i ovaj zastoj je najaktuelniji do kraja prve polovice mjeseca, a onda idemo u nove radne pobjede. Polje posla i novca se aktivira i odmah će se pokrenuti poslovi, naročito s inozemstvom. To je vrijeme kada će se i financijski priljevi stabilizirati i vi konačno moći odahnuti. U posljednjem tjednu ožujka obratite pažnju na svoja ulaganja – teško stečeni novac je bolje staviti u štek, nego ga protratiti na nešto što neće biti isplativo.

Zdravlje

Sunce vlada vašim poljem zdravlja i navika, a njegovo pomračenje u vašem znaku upozorenje je za sve pripadnike Riba da je vrijeme da se više obrati pažnja na ovaj segment. Energetski ste u velikom padu i potrebno je promijeniti navike, da se zdravije hraniti i kretati se što više. Vrijeme je učiniti nešto za sebe.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.