Ribe-Mjesečni horoskop za listopad 2020.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Vaše polje karijere je pomalo ugroženo kvadratima, težim aspektima Saturna, Venere i Marsa. Ovdje je važna suradnja s nekim, koja može biti poljuljana nekim vašim nepromišljnim izjavama. Pazite kakav pristup imate, kako govorite, komunicirate. Možda i kažete nešto što niste htjeli, ali dogodilo se. Lakše će vam biti kada Jupiter napravi trigon ulaskom u Škorpiona, gdje će vaša emocija, a posebno intuicija, proraditi na jednom višem nivou. Zarađujete pomoću Raka, Škorpiona, Jarca, Ovna ili Djevice.

LJUBAV: Emotivni život vam se odvija brzo. Morate donijeti odluke o tome koliko možete poduzeti odgovornost i sve što nosi jedna zajednica. Ribe u braku moraju posebno obratiti pažnju na ovo, dok će oni koji traže ljubav biti u nekoj vrsti sna, sanjarenja i dobar dio mjeseca provesti u idealizaciji nekog posebnog tipa ljubavi ili partnerstva. Susret sa Strijelcem mijenja sve!

ZDRAVLJE: Pazite na prehranu. I vi ste, kao većina vodenih i zemljanih znakova, pod lošim utjecajem kada je metabolizam u pitanju. Fitness, sport, meditacije za one manje fizički aktivne.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.